Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tapu öylece verebiliyor mu? kvkk vs sorun olmuyor mu?
Sen ben alamaz ama onlarin sürekli is yaptiklari tanidiklari oldugu için güvene dayali alabilirler. Adamini bulabilirseniz 3 5 kurusa istediginiz bilgiye sahip olabilirsiniz tapudan.

Ayrica kvkk fiilen pek bir ise yaramiyor. Herkesin bilgisi internette bulunabiliyor.

Az önce sorun vardı düzeltildi. sitenin adminleri yurt dışından giriyor Neden kapansın :D

hocam Dm grubu kurabilirsiniz forumdan kendi aranızda.

yada beklyin Ankara İl temsilcisi seçildiğinde o kursun.

Maalesef giremiyorum. Normal internet bağlantısında şu aşağıda eklediğim görüntü çıkıyor.

Sadece VPN programı çalıştırıp Türkiye'deki bir serverden bağlanınca site açılıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026_0211_121747.png
    Screenshot_2026_0211_121747.png
    205.7 KB · Görüntüleme: 0
Uzun zamandır yazılanları takip ediyorum, sahip olduğumuz parseldeki hissedarlarla iletişim zamanı olduğunu düşündüğümden; 29908/3 hissedarları bana ulaşabilirler mi?

Mrb arkadaşlar. Sosyal medyada Bir çok büyük prestijli firma Dodurga projeleriyle tanıtıma çıkmış durumda. Bunlar önce piyasanın nabzını yokluyor ve koşullar onlar için uygun olursa başlayacaklar 1+1,2+1,3+1,4+1 şeklinde seçenekler le.
Satış rakamlarına bakın MT fiyati 45 bin ila 65 bin arasinda topraktan satış.
Biz bireysel satmak isteyince bu rakamları göremiyoruz ancak prestijli bir firma parseli talep ederse o vakit bu rakamlar fırsat ürünleri olacaktır.
Demem o ki bir şekilde parselinizdeki kişilerle bir araya gelip gruplar kurmak ve birlik olunduğunda büyük firmalar için cazip ve sorunsuz bir parsel olacaksınız. . Bu da parseli değerli yapar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir parselde firma topraktan 65 bine daire ön satışına çıkmış. Benim arkadaşımda var içinde toplanıp bir araya geldiler muteahhitle kat karşılığı sözleşme imzaladılar ve akabinde ihtiyaçtan dolayı arkadaşım 60 bind n hissesini sattı. Kat karşılığı sözleşme imzalandığı için şufa davasında acilamiyor.

Otoban girişindeki
Çalışmalar devam ediyor, video paylaşılmış!

Ekli dosyalar

• @yasamkent_haber - R⤓Download.mp4
    3.1 MB
  • Beğen
Tepkiler: Rtb
Bi kaç saat önce çevre yolundan geçtim. Dodurga’ya giriş zaten asfaltlanmıştı bu geçişimde çıkış yolu da asfaltlanmış. Dubaları kaldırmamışlar fakat bir araç çıkışı kullanıyordu.

gayrimenkul satışlarında epey bir değişiklik olmuş. Tapuya ilan fiyatını bildirmek zorunluymuş. Emlakçı tarafından satılacaksa edevletten yetki verilecekmiş sanırım. Ayrıca yanlışım yoksa 1 mayıstan sonra tapu takas ile alım satım yapmak zorunlu olacakmış.

Çoğu insan eski usül ya evinin penceresine satılık/kiralık yazar, ya da sokaktaki bütün direklerde, duraklarda, ağaçlarda satılık/kiralık ilanları görürüz gibime geliyor.

Arkadaşlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım

Müteahhit gizli ayıpların hepsinden dolayı 5 sene yaptığı işten yükümlüymüş. Fakat binayı teslim alırken tıpkı bir tüketicinin denetim ve kontrolü gibi kabul edilmesi gerektiğini yazmanız gerekiyormuş sözleşmenizdeki bina teslimi ile iligili olan maddeye. Bu sayede binayı teslim alırken imzaladığınız tutanak bir tüketici gibi vasıflandırılıyormuş.

Devir hakkını yasaklayan bir madde koymayıda unutmayın sözleşmenize. Yoksa müteahhit müteahhit dolanır sözleşmeniz.

Yine teminat mektubu alın veya tamamlayıcı sigorta yaptırtın.

Fesih şartlarını yapmayı unutmayın. Yüklenici verdiği sözleri yerine getirmiyorsa/getiremiyorsa tek taraflı sözleşmeyi fesih edebilme hakkınız olsun. (Mahkeme kararı gerekiyor sözleşmenin tamamen feshi için)

Müteahhitin dairelerini hakedişe göre verin. Hepsini birden vermeyin. Onuda sözleşmede belirtin belli bir yüzde tamamlandıkça dairelerini verin.

Teslim süresinde bitiremezse diye cezai şartlar olsun sözleşmede.

Yine tekrar edeyim, sözleşmelerinizi bir avukat aracılığı ile imzalayın.

Son düzenleme:
Kiymetli forum üyelerimize ne oldu.kimse yazmıyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eids çıktıktan sonra emlakcılarda gerçek ilanlar görünüyor.1,75 emsaller 30 bin civarı yazılmaya başladı.yani bundan sonra atmasyon ilan az olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Valla doğru söylüyorsun üstad bi ruhsat veya temel haberi almadan artık bi hareketlilik olmaz gidişat belli iyi ama hareket bekliyoruz

Geri
Üst Alt