Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belki daha önce paylaşılmıştır, emin olamadım. Çelikyurt İnşaat, 50’lik Bulvar’daki projesi için ruhsat harcını Aralık ayında yatırmış. Bu da demek oluyor ki bu yaz ya da yazdan sonra kazma vurulur.

Bu, bildiklerimizden sadece biri; daha lansmanı yapılmamış, bilmediğimiz kaç proje bu yıl başlayacak. Ticari + konut parsellerinde metrekare fiyatları 3.000 $’ı bulur, konut parselleri de 2.000 $ civarına oturur. Hemen ardından da kat karşılığı sözleşmelerini kutlarsınız.

Belki daha önce paylaşılmıştır, emin olamadım. Çelikyurt İnşaat, 50’lik Bulvar’daki projesi için ruhsat harcını Aralık ayında yatırmış. Bu da demek oluyor ki bu yaz ya da yazdan sonra kazma vurulur.

Bu, bildiklerimizden sadece biri; daha lansmanı yapılmamış, bilmediğimiz kaç proje bu yıl başlayacak. Ticari + konut parsellerinde metrekare fiyatları 3.000 $’ı bulur, konut parselleri de 2.000 $ civarına oturur. Hemen ardından da kat karşılığı sözleşmelerini kutlarsınız.
29884/7 gimatcıların kooperatifi mütahit

çelikyurt inşaat

Sarı sitede müstakil tapu yok olan da hisseli zaten e onlara şufa vs ugrasmama adına satış olmuyor (MT olarak 15-17 arası olması sebebi de bu kaldı ki 2-3 ay önce ihalede bu rakamlara bile gitmedi hisseli olduğu için)
Şuan müteahhitler az hisseli veya tek tapu arsa bulamıyor. İhaleden satışı yapılan yer bence gayet makul fiyata gitmiş. Rutsatlar verildi mi Dodurgayi kimse tutamaz ve 1.75 konut MT bazlı 60 i rahat geçeceğini 2.0 ticari +konut olanların ise 80 i rahat geçeceğini düşünüyorum. (Ytd)

• Beğen
Tepkiler: Rtb
2 hafta önce Beytepede isim yapmış güzel projeye imza atmış bir firmanın emlakçısı toplantıya davet etti. Yerimiz 50 lik bulvarda güzel bir yerde. Ben şahsım adına firmayı duyunca memnun olduğumu ve toplantıyı kabul ettiğimi beyan ettim. Diğer hissedarlar da tamam derse randevulaşıp toplantı yapacağız inşallah. Gelişme olursa buradan sizlere bilgi geçeceğim.

Çelikyurt proje bilgileri.

Ekli dosyalar

• çelikyurt.PNG
    çelikyurt.PNG
    266.5 KB · Görüntüleme: 1
2 hafta önce Beytepede isim yapmış güzel projeye imza atmış bir firmanın emlakçısı toplantıya davet etti. Yerimiz 50 lik bulvarda güzel bir yerde. Ben şahsım adına firmayı duyunca memnun olduğumu ve toplantıyı kabul ettiğimi beyan ettim. Diğer hissedarlar da tamam derse randevulaşıp toplantı yapacağız inşallah. Gelişme olursa buradan sizlere bilgi geçeceğim.
Parselde kaç hissedar var üstad? Firma aynı zamanda hissedar mı?

24 hissedarız. Ada parsel veya firma bilgilerini şuan vermek istemiyorum arkadaşlar. Anlayışınıza sığınıyorum. Anlaşmaya varılır sözleşmeler imzalanır ondan sonra paylaşırım. Sadece küçük bir bilgi geçmek istedim şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: Rtb
24 hissedarız. Ada parsel veya firma bilgilerini şuan vermek istemiyorum arkadaşlar. Anlayışınıza sığınıyorum. Anlaşmaya varılır sözleşmeler imzalanır ondan sonra paylaşırım. Sadece küçük bir bilgi geçmek istedim şimdilik.
Hayırlısı olsun. İnşallah en kazançlı şekilde neticelenir.

Merhaba arkadaşlar,

Pazar akşamı forumdan 10 tane üyelikle ilgili tebrik mesajları geldi diye sevinirken, ardından siteye yurtdışından erişim kapanmış galiba. Değişik IP adresleri de, değişik tarayıcıları kullanmak da farketmiyor.

Şimdi adminlere bunu sormak için bir VPN aracılığıyla girdim. Bakalım bu engelleme kalıcı mı olacak, aksi takdirde ancak arada bir VPN ile girip gelişmeleri takip edeceğiz.

Forum üzerinden mesajlaşma olayı zor olabilir. O sebeple email adresi paylaşmak istiyorum: hissedar @ gmx. net (Tabii arada boşluklar yok).

Umarım her gün yeni güzel haberler alırız.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, çok güzel bir haber (y)(y)

Umarım bu yıl forum üyesi diğer arkadaşlara da böylesi davetler gelir.

Herkese merhaba
Az önce Gölbaşından Yaşamkent yönüne çevreyolunu kullandım. Dodurga bağlantı yolu Gölbaşından Dodurga ya doğru giriş asfaltlanmış ve orası tamamlanmış. Ayrıca Dodurga’dan çevreyoluna giriş yönünde asfaltlama çalışması yapılıyordu. Orası da tahminimce 1 haftaya biter.

Merhaba arkadaşlar,

Pazar akşamı forumdan 10 tane üyelikle ilgili tebrik mesajları geldi diye sevinirken, ardından siteye yurtdışından erişim kapanmış galiba. Değişik IP adresleri de, değişik tarayıcıları kullanmak da farketmiyor.
Az önce sorun vardı düzeltildi. sitenin adminleri yurt dışından giriyor Neden kapansın :D

Şimdi adminlere bunu sormak için bir VPN aracılığıyla girdim. Bakalım bu engelleme kalıcı mı olacak, aksi takdirde ancak arada bir VPN ile girip gelişmeleri takip edeceğiz.

Forum üzerinden mesajlaşma olayı zor olabilir. O sebeple email adresi paylaşmak istiyorum: hissedar @ gmx. net (Tabii arada boşluklar yok).

Umarım her gün yeni güzel haberler alırız.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, çok güzel bir haber (y)(y)

Umarım bu yıl forum üyesi diğer arkadaşlara da böylesi davetler gelir.
hocam Dm grubu kurabilirsiniz forumdan kendi aranızda.

yada beklyin Ankara İl temsilcisi seçildiğinde o kursun.

Selam aleyküm 29790-1 parsel den yer sahibiyim dr alp gayrimenkulda öz dayım var yetkili 50 lilik bulvarda 50 mt yer var satılık ilgilenen abiler varsa 5453571058 beni arayabilir yönlendirebilir yardımcı oldururum acilmiş

Geri
Üst Alt