Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Arsa sabır işidir yani senin işin değil arsa çorap değil günlük alıp satasin aldın ise 7 yıl gözden atacaksınkadostro
Arsa sabır işidir yani senin işin değil arsa çorap değil günlük alıp satasin aldın ise 7 yıl
@aslan12
Bu kadastro güncellemesinde yeni ada parsel açılabilir diyolar eksikse yani imara açılma ihtimali varmıdır yakınların da olan ada parsellerin @aslan12 @Emirhann @Rime abiler gören bilgi versin cok önemli arada kalmim çünkü bu 1/10000 cok eski plan diyolar doğrumudur
@sores00211 kadsotro güncellemesine yarın diyor böyle bir güncellemede ektra imar ada parsel açılırmı mesela kaç yıllı plan sonuçta soreş kardes mevcut plana girermi mesela baska ada parsel

Son düzenleme:
23072.webp

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-23-20-49-44-280_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2026-03-23-20-49-44-280_com.openai.chatgpt.webp
    110.1 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2026-03-23-20-49-53-936_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2026-03-23-20-49-53-936_com.openai.chatgpt.webp
    103.5 KB · Görüntüleme: 18
Kadastro guncellenmesi direk imar habercisi değil ama hazırlıktir hatalı parseller düzeltilir kamu alani yapilacaksa onlar belirlenir
Yolu düşen arkadaşlar o tarafa giderse kadastro ekibinden bilgi alabilir aslında

Kadastro guncellenmesi direk imar habercisi değil ama hazırlıktir hatalı parseller düzeltilir kamu alani yapilacaksa onlar belirlenir
Yolu düşen arkadaşlar o tarafa giderse kadastro ekibinden bilgi alabilir aslında
İmara yeni ada parsel lazımsa girebilirmi..(cok önemli bi soru belki yakın civardaki parseller girebilir)

Benim tahminim bence bu çalışmalar imarin habercisi diye düşünüyorum tabi bu hemen olmaz zaman ister adım adım ilerlerler

Geri
Üst Alt