Mesele orda zaten 10 yıldır ilk açılacak yer hashavar diyorlar ama bir türlü bir yer açılmadı belediye çok pasif kaldıSağlam derken eğer Bir İmar çalışması var ise öncelik Hashavardir diyorum.
Şuan Diyarbakıra bir İmar açılırsa Hashavar yeşildalı garantidir
Diyorum ya Bir İmar çalışması var ise Hashavar zaten içindedirMesele orda zaten 10 yıldır ilk açılacak yer hashavar diyorlar ama bir türlü bir yer açılmadı belediye çok pasif kaldı
Abi buraya nasıl giriyosun link varmıBak Hashavar'ın kesinleşmiş planlari
Sadece binlik planı bekliyoruz
E plan otomasyon uygulamasından.Abi buraya nasıl giriyosun link varmı
Bu imar planları 6. Ayda açıklanınca hızlı sekilde diğer yerlerede imar yayılırmı hocam @aslan12E plan otomasyon uygulamasından.
İhtiyaç duyulursa açarlarBu imar planları 6. Ayda açıklanınca hızlı sekilde diğer yerlerede imar yayılırmı hocam @aslan12
Dökmetaş için bir çalışma var6o mı üç kuyu arka kısımDiyorum ya Bir İmar çalışması var ise Hashavar zaten içindedir
Ki çalışma var zaten inşaallah geciktirme olmaz.
Mart ayı bitsin ne olduğunu anlarız artık
Dökmetaş için bir çalışma var6o mı üç kuyu arka kısomDiyorum ya Bir İmar çalışması var ise Hashavar zaten içindedir
Ki çalışma var zaten inşaallah geciktirme olmaz.
Mart ayı bitsin ne olduğunu anlarız artık
4 ay önce onaylanan çevre düzeni planına göre plan çalışması görünmüyor orda maalesef.Aslan hocam batıçnakçı için umut yok mu sizce oraya kadar gelme ihtimali yok mu hiç sözde 2007 den beri revizyon imar kapsamına alınmış batıçanakçı bölgesi burayı da kapsamaz mı
Parseliniz kırmızı alana giriyor mu.Dökmetaş için bir çalışma var6o mı üç kuyu arka kısom
Görünürde Bir çalışma Yok gibiDökmetaş için bir çalışma var6o mı üç kuyu arka kısom
Kayapınar gelişme alanına giriyor inşallah imarı yakındırAslan hocam 10 yıl önce cücük 101/438 nolu parselde aldım hala bir gelişme yok sana zahmet bakma şansın varmı ne durumda
Abi bu yolboyu pirinçlik 124/31 niye kötü yer de yok dimi imkanıKayapınar gelişme alanına giriyor inşallah imarı yakındır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.