Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Valla kardeşler belediyenin belirlediği tarihe var daha o yüzden 6. Aya kadar sabırlı olacam.
Diyarbakır'ın gerçekten İmara ihtiyacı var eninde sonunda gelecektir
Sizlere tavsiyem arsalarınızı satmayın..!

yolboyunda toki yeri belli oldu 5 milyon - 5.250 arası oldu arsa dönümleri daha inşaat başlamadan başlarsa yakın cevresi yine
2/3 aya dönümler 7-9 milyon arası olur

Arkadaşlar bayramdan hemen sonra bu bölgelerde arazi guncelmesi yapılacak arsa kaymalarindan ötürü
Zamanlama manidar mi bilmiyorum ama tüm kadastro ekibi belediye çalışanları arazide olacak bayramdan hemen sonraki pazartesi onlardan bilgi alınabilir imar konusunda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-04-06-53-20-004_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-03-04-06-53-20-004_com.android.chrome.webp
    221.1 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2026-03-04-06-53-24-469_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-03-04-06-53-24-469_com.android.chrome.webp
    261.3 KB · Görüntüleme: 104
İçimden bir his o bölgelere imar verilecek diyor
30 gün askı süresi var büyük intimal Haziran gibi imar verilecek çalışmaları bitirirler kanaatimce benimkisi tamamen bir tahmin

Yolboyu pirinçlik TE oluyor 110/2 hemen bitişiğinde de hazineden tokiye devredilmiş imarlı arsalar var satıp satmamak konusunda büyük kararsızlık içindeyim bilgisi olup Bilge verilirse sevinirim.
Ayrıca imarlı arsaya bitişik olmamın bana avantajı neler olur

Yolboyu pirinçlik TE oluyor 110/2 hemen bitişiğinde de hazineden tokiye devredilmiş imarlı arsalar var satıp satmamak konusunda büyük kararsızlık içindeyim bilgisi olup Bilge verilirse sevinirim.
Ayrıca imarlı arsaya bitişik olmamın bana avantajı neler olur
imar çıkma durumu batıçanakçı ve yeşildallı tarafına göre daha yüksek olur mesela.

Aynen hocam.
Dediğim gibi beklemede kalın
Askıda 5000 binlik planlar var daha onlar insin bi
İmar planları dahada netlik kazanır
İmar net olarak açılırsa bu bölgeler dimi baska yerlerin açılma ihtimali yokmu yeni planda

Ekli dosyalar

• IMG_1216.webp
    IMG_1216.webp
    125.4 KB · Görüntüleme: 42
Geri
Üst Alt