Abi benim yere bakarmısın bi nasılTek bir adamın lafıyla moraliniz bozulmasın. Adı üstünde arsa alım satım yapan adam imar geldiğini der mi teklif sunsaydin deseydin gel sana arazimi satayım![]()
Kardes ada parsel ilçe at bakayım nedirAz önce o köyde yaşayan aynı zaman da arsa alım satımı yapan biriyle konuştum senin torun anca görür imarı dedi moralim bozuldu bende satacam
Dostum bakarım tabiki müsait bir zmanda ama şunu diyim sana bak eğer belediyenin çevre şehirciliğin dedigi doğruysa bu sene çok fazla imara açılacak bölge olur124/31 yolboyu pirinçlik @slymn21
İmar konularını alım satan yapan yani emlakçıların gram bilmediğine emin olabilirsin çünkü bu bir yasal suçtur belediyedeki 100 kişiden bile 3 4 ü anca bilir bu bilgileri onlarda işin içinde olduğundan dolayı onlarda kendi ailelerine bile söylemez kendilerini garantiye almak istedikleri için ortaya çıkarsa işlerinden olurlarAz önce o köyde yaşayan aynı zaman da arsa alım satımı yapan biriyle konuştum senin torun anca görür imarı dedi moralim bozuldu bende satacam
Dayı banada dediler ne alaka banada bakabilirmisinŞoreşo senin nerede tam olarak arazin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.