cici bebe kilo aldırır mı?

tekayak

Acemi Er
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
Sebepsiz şekilde can sıkıntısına tadı hoş geldiği için kızıma aldığım cici bebeleri yiyorum. 1 haftada 2 kilo aldığımı fark ettim. Araştırma yaptım kilo aldırıyormuş tüketen var mı aranızda?

Sebepsiz şekilde can sıkıntısına tadı hoş geldiği için kızıma aldığım cici bebeleri yiyorum. 1 haftada 2 kilo aldığımı fark ettim. Araştırma yaptım kilo aldırıyormuş tüketen var mı aranızda?
zaten biraz araştırısanız kilo alma sorunu olan insanlar fitness yapıp sürekli cici bebe'li karışımlar vs yiyorlar...

ama 100 gramında 30 gram şeker var. Çok çok zararlı bi besin

Çoçugunuza bence yedirmeyin o yaşta;
insulin direnci gelişir ve şeker hastası olur, hayatı boyunca acı çeker😑

100g cici bebe yaklaşık 350-370 kcal civarında, bunun büyük çoğunluğu da saf karbonhidrat. Yani ağzına bir kaşık attın mı kan şekerin roket gibi fırlıyor, insülin geliyor "dur ben hallederim" diyor ve o enerjiyi güzelce bel-kalça deposuna kilitliyor
Bu kadar öz bir anlatım olamazdı

kilo aldırıcı tozlarla vs kilo alanlara bakıyorum gerçekten alıyorlar, geçen biri biraz daha alayım mı dedi baktım göbek çıkmaya başlamış aman dur dedim yeter dedim,

yukarıda balinacan adminin dediği gibi şeker karbonhidrat kan şekerini fırlatıyor ama arada bir içip yemeyi de engelleyemiyrouz

Geri
Üst Alt