Onlarla bunun arasında 400-500 bin oynar belki daha fazla aynı segmentte bide motor performansı iyi bu arabanın 9,2 saniyede 100 km ye çıkıyor clio da 1.0 motor 90 hp egeada 1.4 motor 95 hp,i 20 de yine 1.4 100 hp bu arabalar 1 milyon civarında b segment ve bazı c segment satışları tiggo 4 e kesin kayacak hem motor hemde içinde kullanılan yüksek kalite malzeme yüzünden ben cherynin bu yıl 50 ila 60 bin arasında araba satacağını düşünüyorum.Avrupalı üreticiler yakıt tüketimi konusunda daha iyiler
B suv tiggo 4 arkadaşım tiggo 8 pro aldı 1.6 180 hp böyle bişey yok cheryi biz biraz hafife almışız bunlar bu paralara pazarı ele geçirir.Fotolarını koyayım.Bu araç C SUV sınıfında mı yoksa B SUV mu
Bu araç sınıfının (D) en ulaşılabilir SUV modeli. Normal şartlarda bu paralara D sınıfı almak imkansızarkadaşım tiggo 8 pro aldı 1.6 180 hp böyle bişey yok cheryi biz biraz hafife almışız bunlar bu paralara pazarı ele geçirir.Fotolarını koyayım.
Aynen öyle 1.5 milyona D segment suv alıyorsun bide güçlü bir motorla alıyorsun malzeme kalitesi harika kapıların kapanma sesi bile güzel eski tabuları yıkmak gerekecek şimdi test zamanı arkadaş uzun süreli test edecek aracı arıza verecek mi bakımı nasıl yaşayarak göreceğiz testi geçerse neden almayalım.Bu araç sınıfının (D) en ulaşılabilir SUV modeli. Normal şartlarda bu paralara D sınıfı almak imkansı
www.instagram.com
Bana bey demezsen sevinirimEfe Bey, sizin sayenizde ben de Chery takip etmeye başladım bu aralar![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.