Doğru Karaköy ve Sirkeci de yeni cafeler öğrenmeye çalışıyorum . Bulursam haber vereceğimViyana kahvesi iyi bir zincir değil bence binbaşım. Sirkecide öyle çok iyi denebilexek yer yok kahve konusunda bencr
Doğru Karaköy ve Sirkeci de yeni cafeler öğrenmeye çalışıyorum . Bulursam haber vereceğimViyana kahvesi iyi bir zincir değil bence binbaşım. Sirkecide öyle çok iyi denebilexek yer yok kahve konusunda bencr
Coffeetopia iyiye en yakın, kalburüstü denebilecek bir yer. Hünkar kasrının oradaDoğru Karaköy ve Sirkeci de yeni cafeler öğrenmeye çalışıyorum . Bulursam haber vereceğim
Viyana Kahvesinde sadece Galata Kulesinin orada bir kaç defa gitmiştim ücret konusunda biraz tuzlu idiViyana kahvesi iyi bir zincir değil bence binbaşım. Sirkecide öyle çok iyi denebilexek yer yok kahve konusunda bencr
Size göre en iyi kahve zincirleri nelerdir HocamCoffeetopia iyiye en yakın, kalburüstü denebilecek bir yer. Hünkar kasrının orada
Karaköy’de gördüğüm, bulduğum kadarıyla seçenekler daha geniş. Kavacoffee var.
Juan valdez ve cafe neroSize göre en iyi kahve zincirleri nelerdir Hocam
Juan Valdes iyi birde La Cafferia diye bir mekan var o da güzel . Greenwhich cafe de güzelJuan valdez ve cafe nero
Greenwich bana fazla pahalı geliyor kalitesi içinJuan Valdes iyi birde La Cafferia diye bir mekan var o da güzel . Greenwhich cafe de güzel
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.