Bus Simulator Ultimatte Hangi Kaplama ve Otobüs Kullanıyorsunuz

Tekirdağlı

Yüzbaşı
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
1000052581.webp
ben şuan mercedes benz travego kullanıyorum 2012 mode soy ismin kaplamasıyla oynuyorum

Konu sahibi
Ben ise seferlerden : tekirdağ,kocaeli,ordu,trabzon,rize,artvin

Muhtemelen ise seferlerden ekleme olarak ise : giresun,sinop,kastamonu,zonguldak,bartın,düzce,sakarya,istanbul,kırklareli benim hefefim ise karadenizin tüm kıyıları bitirmek daha sonra ise egeye daha sonra akdenize daha sonra ise gaziantep,ş.urfa,mardin,şırnak,hakkari,van,ağrı,ığdır,kars,ardahanı açıp sınır kıyısını bitirmek zaten

ya 1 setra 431 dt alcam yada 2 mercedes travego 16
En mantıklı yolcular tuvalet isterlerse setrs 431 dt al neoplan da almaya düşünüyorum travegoyu satıp öyle yapmaya düşünüyorum

Ben ise seferlerden : tekirdağ,kocaeli,ordu,trabzon,rize,artvin

Muhtemelen ise seferlerden ekleme olarak ise : giresun,sinop,kastamonu,zonguldak,bartın,düzce,sakarya,istanbul,kırklareli benim hefefim ise karadenizin tüm kıyıları bitirmek daha sonra ise egeye daha sonra akdenize daha sonra ise gaziantep,ş.urfa,mardin,şırnak,hakkari,van,ağrı,ığdır,kars,ardahanı açıp sınır kıyısını bitirmek zaten

En mantıklı yolcular tuvalet isterlerse setrs 431 dt al neoplan da almaya düşünüyorum travegoyu satıp öyle yapmaya düşünüyorum
Ordu Mentioned AAAAAAA.

Bende aydın çıktı @kısayolunuzunu yaz aylarında yaptığı yaz ayı çıktı
Tabii efenim En sık şehir değiştirdiğim güzergah olur kendisi
1. Aydın-İzmir
2. Ordu-Samsun
3.Bursa-İstanbul ve İzmir-İstanbul arasında.

Bu arada bu nasıl bir oyun hocam, ETS'nin TR ve otobüs versiyonu gibi mi?

Geri
Üst Alt