Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Hamza 3 Mart ta karar çıkmadı dediğin olay nedir? Yani RES projesi başvurusu komple iptal mi oldu yoksa hukuki ve teknik süreler açısından bekliyor mu , beklemeye mi alındı? Ben 3 Mart ta bir karar verileceğini de bilmiyordum, inşaallah komple iptal olmuştur
Elektrik üzerine global firmada çalışıyorum matlı şuan firmalar üzerinden cambaz seyran ges için gerekli olan yatırımı yaptı az buz paralar değil yaptığı yatırım iptal olacak birşey için bu yatırımı yapmaz

Son düzenleme:
Ramsar ve ova koruma dışında nilifer çayına yakın olmayan yüksek gerilim hattı yakın olmayan boru rüzgar gülleri yakın olmayan düz eğimi biraz olan yerler geriye fazla tarım arazisi yok kısıtlı az köy çevreleri daha avantajlı Karacabey 64 köyde 1000 likler hazırlıyor olanlara işleniyor Karacabey artık bütün köyleri plana işleniyor bursa belediye başkanı haziranda plan ile beraber mücavir alanları 300 metre daha genişletecek uydukent alt yapı köylerde var ve çeperleri ön planda Karakoca yeni bahçeler Karakoca Muratlı yakası subaşı Bağlar pomakdere çakaldere burda en iyisi subaşı Bağlar canbaz taşlık ve bağlar mevkisi
Merhabalar Hamza bey,Subaşı 68,canbaz 733,canbaz 682 problemli yerler mi?

Elektrik üzerine global firmada çalışıyorum matlı şuan firmalar üzerinden cambaz seyran ges için gerekli olan yatırımı yaptı az buz paralar değil yaptığı yatırım iptal olacak birşey için bu yatırımı yapmaz
Matlı ne isterse o olur en büyük araziler zaten onda

İptal oldu o proje 600 kişi bizzat bakanlığı iptal olması için dilekçe verdi tarıma aykırı olduğu için iptal oldu
Hamza 3 Mart ta karar çıkmadı dediğin olay nedir? Yani RES projesi başvurusu komple iptal mi oldu yoksa hukuki ve teknik süreler açısından bekliyor mu , beklemeye mi alındı? Ben 3 Mart ta bir karar verileceğini de bilmiyordum, inşaallah komple iptal olmuştur

Onların güçlü olması yapar anlamına gelmez tarıma aykırı ve aynı zamanda bölgede çok sayıda yerleşim ve hayvan çiftliği var kuşların ucuş noktaları değil matlı şuan bakan dahil birşey yapamaz bölgeyi bir öyle yorum yap o bölge kuşların ucuş noktaları orda olacak rüzgar gülleri o kuşların ölmesine sebep olur doğanın dengesini ekosistemini bozmaya gerek yok o doğa bir gün seni tutar Karacabey Bursa diye birşey kalmaz

3 Marttq karar verildi iptal oldu rüzgar gülleri 1 ay oldu proje 600 kişi iptal olması için bakanlığa dilekçe verdi bakanlık iptal etti söylenti üzerinden olan bir şeydi resmiyete hiç bir zaman geçmesi nihai karar 3 marta belli olacaktı iptal oldu

Geri
Üst Alt