Bu bilgi nerden aldın kralTEKNOSAB Lojistik Teknopark
Bu bilgi nerden aldın kralTEKNOSAB Lojistik Teknopark
Estağfurullah Hamza,Bu bilgi nerden aldın kral
Bölgeyi bilmeye gerek yok köy mücavir alanı genişlemesini, yeni yapılacak tokinin parsel bilgilerini ve 1000lik planı bekle. Acil paraya ihtiyacın yoksa beklet en azından 2026 sonuna kadar. Köye çok yakın tokilere yakın yani yaşam başlayınca kendini katlayacak. Zaman maliyetini ve maddi durumunuzu göz önünde bulundurarak karar vermelisiniz.merhaba, karacabey/karakoca/yenibahçeler mevkii 4315 parsel nolu yerde 1 dönüm yerimiz var, nasıl bir beklenti içerisinde olmalıyız? 2012 yılında alındı arsa, bölgeyi bilen arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim.
5351 parselin çevresindeki tüm meralar ile yenibahçeler ordaki 4515 meraBence üst ve alt alana yapılır. Mevcut tokilerden uzak olacağını düşünmüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 130958
İptal edildi 3 Mart'ta karar çıkmadırüzgar gülü muhabbeti olursa eğer hangi bölgelere yapılır?
Etkilemez ekibin başında milletvekili vardı onun üzerinde devam eder belediye el değiştirir tutuklanırsa bu sefer iktidar kanadına geçer iktidar kanadı bunu bir önceki başkan yapamamıştı projeler bence devam eder ortak paydada bütün projeler Bursa için gerekliŞimdi asıl mesele Mustafa Bozbey'in tutuklanması kendisinin kent anayasası olarak adlandırdığı 1/100 binlik planı nasıl etkileyecek. Haziran ayında açıklanması önünde bir engel teşkil edecek mi?
Yanıtınız için teşekkür ederim.Bölgeyi bilmeye gerek yok köy mücavir alanı genişlemesini, yeni yapılacak tokinin parsel bilgilerini ve 1000lik planı bekle. Acil paraya ihtiyacın yoksa beklet en azından 2026 sonuna kadar. Köye çok yakın tokilere yakın yani yaşam başlayınca kendini katlayacak. Zaman maliyetini ve maddi durumunuzu göz önünde bulundurarak karar vermelisiniz.
Mera olması inşaat yapılamaz mı anlamımda dedidniz tam anlayamadım5351 parselin çevresindeki tüm meralar ile yenibahçeler ordaki 4515 mera
Yok buralarda olacak TOKİ mera dedim hazine arazisi olarak belirlertmek istedim tokiler hazine arazilerinde oluyor çünküMera olması inşaat yapılamaz mı anlamımda dedidniz tam anlayamadım
Hamza 3 Mart ta karar çıkmadı dediğin olay nedir? Yani RES projesi başvurusu komple iptal mi oldu yoksa hukuki ve teknik süreler açısından bekliyor mu , beklemeye mi alındı? Ben 3 Mart ta bir karar verileceğini de bilmiyordum, inşaallah komple iptal olmuşturİptal edildi 3 Mart'ta karar çıkmadı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.