Ben TM18’den pek emin değilim . Verilen hiçbir görevi yapmamış çünkü .
Ekli dosyayı görüntüle 97410
Elektrik arızası vermiş o yüzden iptal. Yanlışlıkla verilmiş olsaydı yanlış, iptal tarzı bir şey yazardı bence. Çünkü İETT'nin web sitesinde de TM18'e pazar günü ÖHO seferi eklenmiş
Ekli dosyayı görüntüle 97416
Evet bende gördüm ama ne hikmetse sadece bu seferlere gelince mi arıza veresi tutmuş ? Bana biraz yalan gibi geldi o . Özellikle yapmamak için yaptığını düşünüyorum .
Geçen hafta paylaşmayı unuttum. 3 hafta oldu bu gruba 36TC ve TM18 kalıcı eklenmişBakalım haftaya hafta sonu olsun yine 36M'den bir araç giderse kesinleşir
Bende yazmayı unuttum . Evet gördümGeçen hafta paylaşmayı unuttum. 3 hafta oldu bu gruba 36TC ve TM18 kalıcı eklenmiş
Ekli dosyayı görüntüle 99718
Metrobüste Körüklü Conecto azalmaya başladı teker teker normal hatlara geçiyorBiraz önce 14Y hattında M.4662 filo numaralı "Meecedes-Benz CONECTO KÖRÜKLÜ." marka model otobüs gördüm bilginize.★★★
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.