Bendr onu yaparım ilk araca herkes atladığı için arkadaki araç geriye düşmemişse bol gelir genelde.O sırada herkes öndeki araca binmeye çalışırken uygulamaya bakıp 2 veya 5 dakika sonra gelecek aracın boş geleceğini düşünüp o aracı bekleyen ben![]()
Bendr onu yaparım ilk araca herkes atladığı için arkadaki araç geriye düşmemişse bol gelir genelde.O sırada herkes öndeki araca binmeye çalışırken uygulamaya bakıp 2 veya 5 dakika sonra gelecek aracın boş geleceğini düşünüp o aracı bekleyen ben![]()
Çiğli,Soğukkuyu,Bayraklı bölgesinde yaşayanlar genelde bilmiyorBen de çoğu insanın 800'ün aktarma almadığını bilmediğini düşünüyorum ama aslında izbanda aktarma kalktıktan sonra 128'in Egekent'e giden yolcusu arttı 16.00-18.00 arası Egekent aktarmadan koltuklar dolu kalkıyor eskiden baya boş kalkardı galiba artık bazı insanlar 128 + 912 yapmaya başladı. Bir de Market durağında eskisi gibi çoğu yolcu inmiyor eskiden Egekent'e kadar en fazla 5 yolcu falan giderdi artık bazen 20 yolcu bile gidiyor.
İşte 800'ün C tarifesinde olmaması gerekiyor şehir içi hat çünkü merkez bölgelerden geçiyor da kaç defa söyledik bu durum hiç düzeleceğe benzemiyor.Çiğli,Soğukkuyu,Bayraklı bölgesinde yaşayanlar genelde bilmiyor
Eshot para bastığı hattı kesmez. Günde rahat 20 bin kişi kullanıyor Çiğli tramvayı daha az yolcu taşıyordurİşte 800'ün C tarifesinde olmaması gerekiyor şehir içi hat çünkü merkez bölgelerden geçiyor da kaç defa söyledik bu durum hiç düzeleceğe benzemiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.