Boşuna Körüklü Otobüs Çalışan Eshot Hatları

Böyle bir konu yoktu galiba öyle hatırlıyorum. Aklınıza gelen hatları yazabilirsiniz.
596 var başka bilmiyorum belki 681 olabilir.
Emekli bankama laf ettirmem

Belki 676 olabilir (ki çoğu görüşümde aracı eklemsiz oluyor zaten)
551’de körüklü vermeye hala ısrarcılar

417yi her gördüğümde boş solo yeterli olur sanki dolu mudur hat bilenler yazsa güzel olur.
Aslında 15 metre otobüs alsa eshot çok iyi olur ama yapmıyorlar.

912 sadece 06-09 arası ve 16-20 arası körüklü alsa yeterde artar bile geriye kalan zamanda yolcusu az mavi sololardan verseler en azından kotu arac geldide diyemezler

Ben 878 de derdim, Çevik bir kısmında 818,472 geri kalanında tüm Tınaztepe hatları yolcusunu çalabiliyor
2 sene önce her iş günü 878 içerisinde tıklım tıklım gittiğimden kesinlikle katılmadığım cümle.

7-9.30 ve 15-20 arası kesinlikle körüklü çalışması gerekiyor bu hattın. Onun dışındaki saatlerde 10-12M araç verilebilir.
Metro açıldıktan sonra sefer sıklığı etkilenecek ilk hat büyük ihtimalle bu olacaktır; hem sefer sıklığını hem de körüklü araç imkanını kaybedecektir.

800 ün aktarma aldığını sanan o kadar çok insan varki keşke urladaki otobüslerin önündeki gibi ilçe tarifesi geçerlidir aktarma geçersizdir yazsada 912ye yolcu kaysa biraz.
Toplu taşıma adına insan psikolojsi şöyledir.
İlk gelen araç dou da olsa arkada araç olmasına rağmen ilk araca binmeye çalışılır.
Konfor değil hız tercih edilir tabi sonucunda arkadaki araç geçer
En ekonomik veya hızlı değil okşar göre en kolay en aktarmasız ulaşımı tercih ederler.

Konu sahibi
Toplu taşıma adına insan psikolojsi şöyledir.
İlk gelen araç dou da olsa arkada araç olmasına rağmen ilk araca binmeye çalışılır.
Konfor değil hız tercih edilir tabi sonucunda arkadaki araç geçer
En ekonomik veya hızlı değil okşar göre en kolay en aktarmasız ulaşımı tercih ederler.
O sırada herkes öndeki araca binmeye çalışırken uygulamaya bakıp 2 veya 5 dakika sonra gelecek aracın boş geleceğini düşünüp o aracı bekleyen ben 😂

Konu sahibi
800 ün aktarma aldığını sanan o kadar çok insan varki keşke urladaki otobüslerin önündeki gibi ilçe tarifesi geçerlidir aktarma geçersizdir yazsada 912ye yolcu kaysa biraz.
Ben de çoğu insanın 800'ün aktarma almadığını bilmediğini düşünüyorum ama aslında izbanda aktarma kalktıktan sonra 128'in Egekent'e giden yolcusu arttı 16.00-18.00 arası Egekent aktarmadan koltuklar dolu kalkıyor eskiden baya boş kalkardı galiba artık bazı insanlar 128 + 912 yapmaya başladı. Bir de Market durağında eskisi gibi çoğu yolcu inmiyor eskiden Egekent'e kadar en fazla 5 yolcu falan giderdi artık bazen 20 yolcu bile gidiyor.

Konu sahibi
912 sadece 06-09 arası ve 16-20 arası körüklü alsa yeterde artar bile geriye kalan zamanda yolcusu az mavi sololardan verseler en azından kotu arac geldide diyemezler
800 iztaşıta geçip seferleri arttıktan sonra 912'nin yoğunluğu ciddi bir şekilde azaldı galiba bu yüzden 912'nin seferleri azaltıldı.

Geri
Üst Alt