Emekli bankama laf ettirmemBöyle bir konu yoktu galiba öyle hatırlıyorum. Aklınıza gelen hatları yazabilirsiniz.
596 var başka bilmiyorum belki 681 olabilir.
676'yi körüklü haliyle de solo haliylede dolu görüyorum,Emekli bankama laf ettirmem
Belki 676 olabilir (ki çoğu görüşümde aracı eklemsiz oluyor zaten)
551’de körüklü vermeye hala ısrarcılar
Net 471Böyle bir konu yoktu galiba öyle hatırlıyorum. Aklınıza gelen hatları yazabilirsiniz.
596 var başka bilmiyorum belki 681 olabilir.
Ben 878 de derdim, Çevik bir kısmında 818,472 geri kalanında tüm Tınaztepe hatları yolcusunu çalabiliyorNet 471
Şirinyer - Çevik 1 arası epey otobüs geçiyor (465, 74, 878, 866) bunlar 818'den daha sık.Ben 878 de derdim, Çevik bir kısmında 818,472 geri kalanında tüm Tınaztepe hatları yolcusunu çalabiliyor
metro açılınca epey değere biner 417417yi her gördüğümde boş solo yeterli olur sanki dolu mudur hat bilenler yazsa güzel olur.
Aslında 15 metre otobüs alsa eshot çok iyi olur ama yapmıyorlar.
Eshot aklı hala eski 551'deEmekli bankama laf ettirmem
Belki 676 olabilir (ki çoğu görüşümde aracı eklemsiz oluyor zaten)
551’de körüklü vermeye hala ısrarcılar
912’nin yolcusunun az olması İzban ve 800 aktarma almıyorken ilginç912 sadece 06-09 arası ve 16-20 arası körüklü alsa yeterde artar bile geriye kalan zamanda yolcusu az mavi sololardan verseler en azından kotu arac geldide diyemezler
2 sene önce her iş günü 878 içerisinde tıklım tıklım gittiğimden kesinlikle katılmadığım cümle.Ben 878 de derdim, Çevik bir kısmında 818,472 geri kalanında tüm Tınaztepe hatları yolcusunu çalabiliyor
800 ün aktarma aldığını sanan o kadar çok insan varki keşke urladaki otobüslerin önündeki gibi ilçe tarifesi geçerlidir aktarma geçersizdir yazsada 912ye yolcu kaysa biraz.912’nin yolcusunun az olması İzban ve 800 aktarma almıyorken ilginç
Toplu taşıma adına insan psikolojsi şöyledir.800 ün aktarma aldığını sanan o kadar çok insan varki keşke urladaki otobüslerin önündeki gibi ilçe tarifesi geçerlidir aktarma geçersizdir yazsada 912ye yolcu kaysa biraz.
O sırada herkes öndeki araca binmeye çalışırken uygulamaya bakıp 2 veya 5 dakika sonra gelecek aracın boş geleceğini düşünüp o aracı bekleyen benToplu taşıma adına insan psikolojsi şöyledir.
İlk gelen araç dou da olsa arkada araç olmasına rağmen ilk araca binmeye çalışılır.
Konfor değil hız tercih edilir tabi sonucunda arkadaki araç geçer
En ekonomik veya hızlı değil okşar göre en kolay en aktarmasız ulaşımı tercih ederler.
Ben de çoğu insanın 800'ün aktarma almadığını bilmediğini düşünüyorum ama aslında izbanda aktarma kalktıktan sonra 128'in Egekent'e giden yolcusu arttı 16.00-18.00 arası Egekent aktarmadan koltuklar dolu kalkıyor eskiden baya boş kalkardı galiba artık bazı insanlar 128 + 912 yapmaya başladı. Bir de Market durağında eskisi gibi çoğu yolcu inmiyor eskiden Egekent'e kadar en fazla 5 yolcu falan giderdi artık bazen 20 yolcu bile gidiyor.800 ün aktarma aldığını sanan o kadar çok insan varki keşke urladaki otobüslerin önündeki gibi ilçe tarifesi geçerlidir aktarma geçersizdir yazsada 912ye yolcu kaysa biraz.
800 iztaşıta geçip seferleri arttıktan sonra 912'nin yoğunluğu ciddi bir şekilde azaldı galiba bu yüzden 912'nin seferleri azaltıldı.912 sadece 06-09 arası ve 16-20 arası körüklü alsa yeterde artar bile geriye kalan zamanda yolcusu az mavi sololardan verseler en azından kotu arac geldide diyemezler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.