Bolu Boludayangın #Bolukartalkayayangın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan VeRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
V

VeRa

Konu sahibi
İnsan hayatının ucuz olduğu Ülkem.

Acı duyabiliyorsan,
Canlısın.
Başkalarının acısını duyabiliyorsan
İnsansın...

1000011556.webp
1000011555.webp
1000011554.webp
1000011554.webp

Konu sahibi
Depremlerde soğuk betonlar altında can vermek, yangınlarda diri diri yanmak bizim kaderimiz değil ihmaller sonucudur.!

Diri diri yanan 76 can
kartalkayayangını
1000011557.webp

Ben şunu sorguluyorum. Bir gece için 29-30 bin lira gibi çok fahiş bir ücret biçilmiş. İnsanlar niye bu parayı vermeyi tercih etti?

Bu meblağın talep edilmesi de tam bir ahlaksızlık örneği.
hocam kayak merkezleri otelleri pahalıdır. +'dan otelde 2 tane yangın merdiveni (ama normal merdivende olabilir) varmış insanlar dumandan dolayı merdivenleri bulamamışlar.
her binada olan Acil Çıkış Tabelası bu binada yokmuydu?

1737584804063.webp

Burası Akdeniz ve Ege kadar popüler değil ki böyle fiyat olsun. Allah'ın Bolu'su için aşırı pahalı. Neticede artık bu fiyatı isteyebilecekleri otelleri kalmadı. (Kartepe'de fiyatlar nasıldır acaba? 🤔)

İtfaiye buraya nasıl yangın yetkisi(?) verebilmiş, bu da ayrı bir mesele.

Şu an bir müteahhitle görüşüyoruz eğer anlaşırsak binamız kentsel dönüşüme gidecek. Müteahhit bize bina 7 kat yapılacağı için yangın merdiveni olmak zorunda dedi. 7 kat ve üzeri için zorunluluk var dedi yani. Herhalde bu facia sonrası yeni çıktı bu zorunluluk çünkü çevremdeki 1-2 yıllık yüksek katlı binaların hiçbirinde yangın merdiveni yok.

Şu an bir müteahhitle görüşüyoruz eğer anlaşırsak binamız kentsel dönüşüme gidecek. Müteahhit bize bina 7 kat yapılacağı için yangın merdiveni olmak zorunda dedi. 7 kat ve üzeri için zorunluluk var dedi yani. Herhalde bu facia sonrası yeni çıktı bu zorunluluk çünkü çevremdeki 1-2 yıllık yüksek katlı binaların hiçbirinde yangın merdiveni yok.
hocam 8 kat yapsa yapamıyormu.

Orasını bilmiyorum adam bize doğrudan yangın merdiveni olacak dedi ama dışardandır bence.
dışarıdansa hocam illa kilit vurcaklar hırsız girmesin diye. yangın çıksa allah korusun ne olacak?
[automerge]1770640182[/automerge]
Orasını bilmiyorum adam bize doğrudan yangın merdiveni olacak dedi ama dışardandır bence.
yangın alarmıda , gaz dedektörüde taktırın hocam.

dışarıdansa hocam illa kilit vurcaklar hırsız girmesin diye. yangın çıksa allah korusun ne olacak?
[automerge]1770640182[/automerge]

yangın alarmıda , gaz dedektörüde taktırın hocam.
Orasını tam bilmiyorum yeterki bir an önce yapılıp bitsin zaten bu müteahhitle anlaşsak bile eğer bir vazgeçme olmazsa yıkım hazirandan erken olmaz inşaata başlama yapım süreci derken tahminimce 2027'nin son çeyreğinde biter en erken olarak. Bu arada yangın alarmı gaz dedektörünü taktırabiliriz önce o zaman bir olsun da.

Geri
Üst Alt