Direkt 705 + 887 olsa daha iyi gibi. Ayrancılar - Konak olsun.Bunu direkt hime yazmalı gibi
705+887(bir kısmı)+671
Ayrancılar-F.Altay
Cennetçeşme-Çevreyolu-Akçay Caddesi-İzmir-Aydın yolu
Olabilir hocam, F.Altay'a oradan sahil yolunu kullansa da olur,Direkt 705 + 887 olsa daha iyi gibi. Ayrancılar - Konak olsun.
Bunun yerine 8 de Üçkuyular İskeleye uzatılabilir.Olabilir hocam, F.Altay'a oradan sahil yolunu kullansa da olur,
28+24
Güzelbahçe-Üçkuyular
Ondan değil, Payamlı halkı 28'i kullanıp ondan sonra 8'e de biniyor, 28'i kullanıp 24'e biniyorBunun yerine 8 de Üçkuyular İskeleye uzatılabilir.
Metro hattı açıldıktan sonra olabilir508+804
Menderes - Dereköy - Gaziemir - konak
Yoğunluğunu almayı bırak zaten artık izbana binemeyeceğizİmkansı olmazsa şunu paylaşmak istiyorum
418+818+808
İzban var diye bahane edilebilir ama bu hat hayli yararlı olabilir İzban yoğunluğunu alma açısindan,
Ama yararlı hat mı siz onu söyleyinYoğunluğunu almayı bırak zaten artık izbana binemeyeceğiz![]()
Oraları çok bilmiyorum ama olabilir. Halkapınar - Buca - Menderes arası tek hat güzel olur.Ama yararlı hat mı siz onu söyleyin
818 daha kendi yoğunluğunu kaldıramıyorİmkansı olmazsa şunu paylaşmak istiyorum
418+818+808
İzban var diye bahane edilebilir ama bu hat hayli yararlı olabilir İzban yoğunluğunu alma açısindan,
818 daha kendi yoğunluğunu kaldıramıyor
8 değil de 82 olsun eski 209'a benzesin10+8 birleşmesi
Belki parkur süresi uzayacak ama iyi olur diye düşünüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.