Bir Şehirde (Kendi şehriniz veya başka bir şehir) özel halk otobüsü veya dolmuş mal sahibi olsanız Ne model araç alırdınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Dolmuş İstanbul'da eskisi kadar para kazandırmıyor. Dolmuş güzergahlarında metro hatları açıldı. O yüzden otobüsü seçerdim.
İzmirdr eshot eksikliği nedeniyle sıkça kullanılıyor ve iyi kazandırıyor hatta bazı hatlar @kısayolunuzunu hocamızın tabiriyle DRT olmuş durunda (Dolmuş Rapid Transport)

İzmirdr eshot eksikliği nedeniyle sıkça kullanılıyor ve iyi kazandırıyor hatta bazı hatlar @kısayolunuzunu hocamızın tabiriyle DRT olmuş durunda (Dolmuş Rapid Transport)
5dk'da bir çalışan dolmuş mu olur ya, hayır boş da gitmiyorlar günün herhangi bir saati herhangi bir duraktan ayakta kalacak şekilde gidebilirsiniz.

Minibüs sahibi olsam Otokar Centro alırdım.

ÖHO'ya gelirsem hem küçük araç hem 12 metrelik solo hem de çift katlı olarak söyleyeceğim. Küçük araç olarak yeni kasa İsuzu Novociti Life alırdım, 12 metrelik solo olarak yeni kasa Mercedes Conecto, çift katlı olarak ise Akia Ultra DD alırdım.

Bence 90sn’de bir kalkacak şekile ayarlanabilir. Böylece asla 12M ayarlanmak zorunda kalınmaz.
Güzergahı sprinter'ların bile zor geçtiği güzergah olduğu için 8M bile çalışabileceğini sanmıyorum.

Pik saatlerde sayısının artması lazım, özellikle de maç günleri express dolmuşa dönüyoruz.

Güzergahı sprinter'ların bile zor geçtiği güzergah olduğu için 8M bile çalışabileceğini sanmıyorum.

Pik saatlerde sayısının artması lazım, özellikle de maç günleri express dolmuşa dönüyoruz.
Sprinter LCV araç dönüş yarıçapından kaybediyordur. En kötü 2-3 Jest birbirine bağlanıp çalıştırılmalı

Geri
Üst Alt