Hayır endişelenmeyin de pek size uyacak bir platform değil gibi yine de hoş geldinizselam herkese ben geldim artık aktif olarak kullanacağım platformu. Ama hiç hemcinsimi görmedim. Bu durumdan endişelenmeli miyim?![]()
Hoşgeldinselam herkese ben geldim artık aktif olarak kullanacağım platformu. Ama hiç hemcinsimi görmedim. Bu durumdan endişelenmeli miyim?![]()
Merhabalar, @MervemsiHoş bulduk. Acemi er ne demek ya.. er miyim ben![]()
Bu Platformda Dediğiniz Gibi Pekde Hemcinsiniz Yok Evet . Endişelenmenize Gerek Yokselam herkese ben geldim artık aktif olarak kullanacağım platformu. Ama hiç hemcinsimi görmedim. Bu durumdan endişelenmeli miyim?![]()
sıcak fırsatlar yazdım google'a ve oradan gördümBu Platformda Dediğiniz Gibi Pekde Hemcinsiniz Yok Evet . Endişelenmenize Gerek YokAyrıca Siz Burayı Nerden Keşfettiniz Ben İnstagramda Görmüştüm Bu Siteyi Ama Öncedende Biliyodum
sıcak fırsatlar yazdım google'a ve oradan gördümBayağa İlginç Ya Zanki Trendyol İndirimlerini Google Yazmışsınız Öyle Çıkmış Gibi
Değişik Epey Yazdığınız Yazıyla Bu Sitenin Uyumu Açıkçasısıcak fırsatlar yazdım google'a ve oradan gördüm
Kasım indirimi falan mı arıyordunuzsıcak fırsatlar yazdım google'a ve oradan gördüm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.