Bennn geldiiimmmm

selam herkese ben geldim artık aktif olarak kullanacağım platformu. Ama hiç hemcinsimi görmedim. Bu durumdan endişelenmeli miyim? 😳😳😳
Hayır endişelenmeyin de pek size uyacak bir platform değil gibi yine de hoş geldiniz 😀 her gelen konu açarsa binlerce konu olacak gibi duruyor @TolgaC

Hoşgeldiniz 😊 Burada hoşunuza gidebilecek konuları bulabilirsiniz. Bir sosyal medya uygulaması gibi olmasa da gündem'den, ülkemizin şehirlerine, edebiyat'tan teknoloji'ye, yurtdışı ve seyahat'ten sağlığa, ekonomi'den ulaştırmaya kadar tüm konuları konuşabilirsiniz. Hatta ilgilendiğiniz konuları için blog yazısı da yazabilirsiniz.
Sitemizi katkılarınızla güzelleştireceğinizden eminim 🌿🌸
İyi forumlar.

selam herkese ben geldim artık aktif olarak kullanacağım platformu. Ama hiç hemcinsimi görmedim. Bu durumdan endişelenmeli miyim? 😳😳😳
Bu Platformda Dediğiniz Gibi Pekde Hemcinsiniz Yok Evet . Endişelenmenize Gerek Yok 😊 Ayrıca Siz Burayı Nerden Keşfettiniz Ben İnstagramda Görmüştüm Bu Siteyi Ama Öncedende Biliyodum

Konu sahibi
Bu Platformda Dediğiniz Gibi Pekde Hemcinsiniz Yok Evet . Endişelenmenize Gerek Yok 😊 Ayrıca Siz Burayı Nerden Keşfettiniz Ben İnstagramda Görmüştüm Bu Siteyi Ama Öncedende Biliyodum
sıcak fırsatlar yazdım google'a ve oradan gördüm

sıcak fırsatlar yazdım google'a ve oradan gördümBayağa İlginç Ya Zanki Trendyol İndirimlerini Google Yazmışsınız Öyle Çıkmış Gibi

sıcak fırsatlar yazdım google'a ve oradan gördüm
Değişik Epey Yazdığınız Yazıyla Bu Sitenin Uyumu Açıkçası 😂😂😂 Burayı Genellikle Türkiyede Şehiriçi Ve Şehirler Arası Ulaşım Meraklıları Kullanıyor Büyük Çoğunluğu.

Geri
Üst Alt