Biz bu işte yokuz çünkü Beykozlu’nun işindeyiz
İronidir
Namık Kemal,in bir sözü vardır...
Biz bu işte yokuz çünkü Beykozlu’nun işindeyiz
İronidir
Bi 30-50 yıl banlasınlar. De mi.İp ban atsaniza
Bu mu? HahshshshahHocam sizin Ağlayan eşşek fotoğrafı vardı ona hitaben
fury sıpeşılBu mu? Hahshshshah
sora kapanmasaydı video yapacaktım. sunucuları kapandığı için proje yarım kaldı. umarım sora 1 nisan şakası yapıyordurO zamanlar yapay zeka yeni yeni hayatımız girmiş ve ben bu Fury denen elemana çok kurulmuştum. Yapay zekaya öyle anlattım, öyle anlattım ki bu fotoğrafı çıkardı onun için. Elemanın hayatı bu fotoğraf karesinden ibaret.
Ip ban yiyor zaten ama modemi kapatsan ip değişiyorİp ban atsaniza
Sadece ben 7-8 kere banladığımı hatırlıyorum. Gerisini siz düşününBu eleman yine 5985. hesabını açıp yine damladı mı siteye? Yırtık boxerdan fırlar gibi millete mi salça oluyor her zamanki gibi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.