Neye yaramış ki bu güncelleme ben anlamadım. Daha da geriye gitmiş gibi.
Bu durum kullandıkları altlıktan (Positron) dolayı maalesef. Daha iyi bir altlık seçebilirlermiş.Mesela geçen günden alıntı. Eski mapte durakların ismi de vardı. Map görüntüsü dışında dark tema güzel olmuş. Tüm sitelerimde kullandığım renk paletini kullanmışlar. Beyaz biraz göz yoruyor
Ekli dosyayı görüntüle 109157
Demek istediğim buydu. Mesela A-1810 nerede olduğunu bilmesem yeni mapte anlaması zor oluyor. Durak bilgileri eklenmeliymiş
Ekli dosyayı görüntüle 109161
Ekli dosyayı görüntüle 109164
Rica ederiz, bu güncellemede etkimiz var mı yok mu bilmiyorum ancak en azından arayüzün iyileştirilmesi (iyi mi kötü mü tartışılır, bence daha iyisi olabilirdi kesinlikle) de olumlu bir adımdır. İnşallah daha da ilerleme olur.
Bence güzel ya. Eski hali üniversite proje ödevi gibi duruyordu çok basitti.arayüzün iyileştirilmesi (iyi mi kötü mü tartışılır, bence daha iyisi olabilirdi kesinlikle)
bence de. eski tasarım işlevliydi ne olup bittiği anlaşılıyordu. modern olalım diye sitenin kullanılabilirliğinin içinden geçmişler. site resmi siteden tek hobi projesine dönmüş özellikle o köşedeki arac.iett yazısı sayesinde. siteye o2217'e bakmak için girdim karamsarlık ve kafa karışıklığıyla ayrıldım teşekkürler iett.Neye yaramış ki bu güncelleme ben anlamadım. Daha da geriye gitmiş gibi.
Etkiniz elbetteki var sizler @rednexie olmasaydınız ne güncelleme ne de iyileştirme yapılirdi, bazı yönlerden kötü durumlarla karşılaşsakta iett yi harekete geçirmeniz güzel oldu devamı gelir diye düşünüyorumRica ederiz, bu güncellemede etkimiz var mı yok mu bilmiyorum ancak en azından arayüzün iyileştirilmesi (iyi mi kötü mü tartışılır, bence daha iyisi olabilirdi kesinlikle) de olumlu bir adımdır. İnşallah daha da ilerleme olur
Katılıyorum. Eski versiyonla karşılaştırmak gerekirse tasarım olarak iyi fakat özellikle mobilde kullanıcı deneyimi açısından kötü olmuş.eski tasarım işlevliydi ne olup bittiği anlaşılıyordu. modern olalım diye sitenin kullanılabilirliğinin içinden geçmişler.
Beyaz tema da mevcutsiteye o2217'e bakmak için girdim karamsarlık ve kafa karışıklığıyla ayrıldım teşekkürler iett.
Bahsettiğiniz CCTV kısmı da kaynak kodlarında duruyormuş 3 saat öncesinde fakat şimdi silinmiş o kısım.Sabah bu kısımda CCTV özelliği vardı kaldırmışlar
CCTV lazım bence. KaldırılmamalıydıBahsettiğiniz CCTV kısmı da kaynak kodlarında duruyormuş 3 saat öncesinde fakat şimdi silinmiş o kısım.
rica ederim. ama ekstra özellik göremiyorum biri bilgilendirebilir mi
Ben CCTV’den otobüs izleniyor sanıyordumCCTV halk arasında güvenlik kamerası olarak bilinen sistem. Zaten her otobüste kamera olduğu için yazmasına gerek yok.
Yolculardan izin almadan araç içi kamera görüntüsünü vermek KVKK'yı delerBen CCTV’den otobüs izleniyor sanıyordum
Sadece Dışarıyı gösterse de olur.Yolculardan izin almadan araç içi kamera görüntüsünü vermek KVKK'yı deler
data donuyo mu apidan peki bilgin var mı babaBahsettiğiniz CCTV kısmı da kaynak kodlarında duruyormuş 3 saat öncesinde fakat şimdi silinmiş o kısım.
Veriyi göremediğim için kesin bir şey diyemiyorum ancak kaynak kodun ilgili kısmında CCTV için key tanımlanmadığı için ve başka bir yerde de geçmediğinden ötürü yüksek ihtimalle API CCTV verisi dönmüyordur diyebilirim.data donuyo mu apidan peki bilgin var mı baba
model de gozukmuyo ama donuyo datada,oyle durumlar olabilir benim derdim cctv degil de kac yolcu olduguBu CCTV durumu izleme gibi bir şey değil. Araç özelliği olarak (var mı yok mu gibi) konulmuş sadece kaynak koduna. Bence AI desteği alındıysa AI bunu koymuş olabilir kendi kendine.
Veriyi göremediğim için kesin bir şey diyemiyorum ancak kaynak kodun ilgili kısmında CCTV için key tanımlanmadığı için ve başka bir yerde de geçmediğinden ötürü yüksek ihtimalle API CCTV verisi dönmüyordur diyebilirim.
İett sürekli izliyor hatta kamera sistemine yapay zeka bağlamışlar şoförlere otomatik rapor çıkartıyortCctv derken iç kamera şoför kamerası olarak olabilir sadece bilgi amaçlıdır, yetkililer dışında kimse izleyemez kanuna aykırı, iett sürekli olarak izlemiyor zaten ona da yasak
Aynen otobüs34.vercell de de modeller gittimodel de gozukmuyo ama donuyo datada,oyle durumlar olabilir benim derdim cctv degil de kac yolcu oldugu
Denetim görevlileri dahil olmak üzere kimse sürekli izlemiyor, şikayet ve rapora göre sadece belirtilen kısmı izliyorİett sürekli izliyor hatta kamera sistemine yapay zeka bağlamışlar şoförlere otomatik rapor çıkartıyort
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.