Ankara Yapracık Mahallesi

evet 19 mart 2026 tarıhlı açıklama
bahsedılen 49938 ada 1ve 2 parselde lokman hekım arsası var anlamadım bu ışı
49938/1 parseli inceledim. Yeri çok güzel bence. Yaşamkente yakın. Yapracık sol tarafta. İmar olarak Yapracık değil Yapracık köyü olarak aratmanız gerekiyor. Orhun mahallesi de diyebiliriz. Tanıtım videosu 19 Mart olarak belirtilmiş. Proje geliştirme ve ruhsat onaylarının ardından üyelik işlemleri başlayacakmış. Anladığım kadarıyla Ballıkuyumcu gibi beklemeyecekler ve hızla inşaatlara başlayacaklar. Bölge yatırımcılarına hayırlı olsun.
bahsettıgınız ada ve parseller lokman hekım unıversıtesıne aıt ve ılgılı ada ve parsellerın toplamı 170 donum oyak 450 donumden bahsedıyor dıger ada ve parseller hakkında bılgısı olan varsa bılgı rıca edelım

Bende önceki mesajları dikkate alarak baktım. Bende emin değilim ada ve parselden
yapracık adı ımarda ama gercek adı orhun orhun mahallesınde ımar çalışması var bence bu 450 .000 metre kare orhundakı tokıye aıt 450.000 m kare arsa pet konut ve metro muhendıslerı arasındakı arazı olabilır

Orası olduğunu zannetmiyorum. Videodaki görselde Eskişehir yoluna oldukça yakın gibi gözüküyor fakat sizin söylediğiniz yer Eskişehir yoluna en az 3-4 kilometre mesafede

arsanın yerı yapracık ımarındakı galıca tarafında unıversıteye ayrılan 48343.1 nolu ada ıcerısınde bolge emlekcılerından aldıgım bılgıye gore

Evet arsa büyüklükleri itibariyle bence de bahsettiğiniz ada parsel mantıklı geliyor

Geri
Üst Alt