yani zaten aşırı trafik olan bi bölgeymişTrafik iyice artacak
Yeni yol veya yol genişletmenin sonucları:Yeni yol açılırsa kavşak yapılırsa trafik artar diyen bir başkanımız var da
Bunu Mansur başkan okumalıYeni yol veya yol genişletmenin sonucları:
- Yolculuk daha hızlı ve rahat görünür
- İnsanlar:
- Daha önce gitmediği saatlerde yola çıkar
- Toplu taşıma yerine arabayı seçer
- Daha uzak mesafelerde yaşamayı kabul eder
- Daha fazla yolculuk yapar
Sonuç:
Başta rahatlayan yol, 1–5 yıl içinde tekrar dolar, hatta bazen eskisinden de kötü olur...
Eğer Darboğaz yerler çözülüyorsa veya Alternatif güzergâh oluşturuluyorsa: Trafik azalabilir..
Mansur yavaş yanlış degil cogu zaman yeni yollar uzun vadede trafik yogunlugunu arttırır...
Eğer başka alternatif yol yoksa yeni yollar trafigi rahatlatıyor ama genelde olan şey şu oluyor:Bunu Mansur başkan okumalı
Füniküler fazla yolcu kaldıramazEğer başka alternatif yol yoksa yeni yollar trafigi rahatlatıyor ama genelde olan şey şu oluyor:
Yeni yol açtın -> Çevresine 15 katlı binalar yapılır -> Nufus artar -> Trafik yogunlugu azalmaz, DAHA DA ARTAR...
Metro ve funikuler yapılmalı ankaraya bol bol...
Araba öncelikli bi şehir oldu iyice Ankara...![]()
Yeni yol açılırsa kavşak yapılırsa trafik artar diyen bir başkanımız var da
Başkan malesef yapay zekaya bile doğru soru soramıyor. Hatta konuşamıyor. Dikkat ederseniz hiç tv programına canlı yayına katılmadı. Konuşması halinde anketçi Özer Sencer'in dediği gibi olur. "Mansur Yavaşın popülaritesi konuşmamasından kaynaklanıyor, konuşursa ..." diyor, Özer bey. Yapay zekaya sorulacaksa doğru sorular bence şu şekillerde olabilir. "Ankara'da toplu ulaşım projeleri nasıl yapılmalıdır" "Ankara'da mevcut toplu ulaşım sistemini analiz ederek aksayan ve düzeltilebilecek yönleri nelerdir." "Ankaranın mevcut su sıkıntısında su kaçakları nasıl önlenir." Malum ASKİ sayfasına göre 2023 ve 2024 de 1 milyar üçyüz milyon metreküp barajlara su gelmiş. "Seçimde vaaddettiğim metrobüs projelerini nerelere yaparsam etkin taşıma düşük maliyet çıkar". Elbette ben yetkinliğim kadar soruları yazdım. Uzman işi bilen!! yöneticilerin daha güzel soruları olmalı. "Yeni yol açılırsa kavşak yapılırsa trafik artar" demek aslında şu. Ben Cumhurbaşkanı olacağım bu hizmetlere vaktim yok. Kendisinden bizzat duyanlara göre "benden sonraki başkanın işi zor" diyormuş. İki dönem belediye başkanlığında çözülmesi gereken temel hiçbir sorun çözülmezse ki çözülmedi Başkanın tespiti doğru. Başkan yada Cumhurbaşkanı kim olacaksa olsun. Ama bu ülkeye (veya Ankaraya) hizmet etsin sorunları çözsün iki kelam edebilecek kapasitede olsun. Yaptığı hizmetleri referansı olsun. Ankarada mevcut yapıyı idame ettirme dışında bir hizmet ben göremiyorum. "Aştiyi baştan sona yeniledik" şeklindeki pankartta bunu doğruluyor. Sanki ikinci otogar yapmış.Yeni yol açılırsa kavşak yapılırsa trafik artar diyen bir başkanımız var da
Trafiğin yarısını avm'ler oluşturuyor hocamAvm'lere taktı![]()
bunlar test otobus mamak gidiyor mu hattı ego nunEgo cepte de 2010 Test Hattı diye bir hat açılmış .Dikimevinen kalkıp Kızılay'a Anadolu meydanına AKM ye ASKİ metroya İskitlere Dışkapı metroya Çankırı caddesine Ulusa Sıhhiye ye sonra tekrar Kızılay'a Oradan kuğulu parka cinnaha Atakuleye Nişantaşı pazarına Oradan u dönüp geri Kızılay'a Oradan Eskişehir yolu üzerinde AŞTİ ye oradan emniyet sarayına oradan İstanbul yoluna çıkıp o yol boyunca ilerleyip Ayaş yoluna gidip harikalar diyarından dönüyor ordan İstanbul yoluna geri çıkıp ulus 1. Meclise kadar gidiyor. 131 durak. Bu hat hakkında bilgisi olan var mı. Hiç hareket saati de yokEkli dosyayı görüntüle 112913
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.