Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Ben bugün keçiöreni aradım bizim komisyon raporundaki red sebeplerine gerekçelerimiz var ama bu büyükşehir tarafından kabul görür mü bilemiyorum büyükşehirle toplantı yapılacak düzeltilmesi istenilen şeyler neler onları düzelteceğiz toparlayacağız diyor ama ucu açık demeye getiriyor
Onlar da bilmiyor ve umutsuz

Simdi bu Yukarı Hacil ne olacak??? Eksik yerler düzeltilecekmi? Yoksa yenidenmi cizilecek? Yoksa tamamenmi iptal?
Mesut özarslan gelişiyle yoluda imarıda haçılıda çözebilir iktidarın güçüyle. Sesini eden chplileri kusur bulup çöküyorlar güç ellerinde herşeyi yaparlar.

Ben bugün keçiöreni aradım bizim komisyon raporundaki red sebeplerine gerekçelerimiz var ama bu büyükşehir tarafından kabul görür mü bilemiyorum büyükşehirle toplantı yapılacak düzeltilmesi istenilen şeyler neler onları düzelteceğiz toparlayacağız diyor ama ucu açık demeye getiriyor
Nasıl gerekçesi varmış.
502 parseldeki hisse hatalarını düzeltmeden, KOP payını ayırmadan, direkt sanayi diye geçiremezsin...

Özgür Özel'e yakın medya, ikili hakkında olumsuz haberlere devam ediyor.

Keçiören olarak ABB'den destek gelmeyecek belli. İktidar bakalım destek olacak mı ?
130220.webp

Yani keçiören diyorki karar siyasi. Gidip pazarlığımızı yapacağız. Tutar mı şu ortamda tutmaz bence

Geri
Üst Alt