Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Benim çevremde kimsenin böyle bi durumdan haberi yok. Açıkçası bu söylemlerinizin korku pompalamak olduğunu da düşünmeye başladım. Ne olacaksa olsun da bi görelim.
Bu şirketle görüşen herkes lütfen bu başıkta yazsın. Sizlere ne dedi, kaç teklif etti ? Lütfen herkes yazsın. Kimler görüştü, lütfen yazsınlar. Kimleri aradılar lütfen yazsınlar.

Herhangi bi emlakçıya sorunca zaten esas korkuyu emlakçılar pompalıyo. Muhtemelen değnekçiliğini yapıyolar sat kurtul uğraşılmaz diyo emlakçı öbürü satıyosanız hemen alalım diye kendi arıyo.

Yahu arkadaş bırakın şunu dedi bunu dedi işlerini. Açılan bir dava var mı onu söyleyin. Adam gözünüzü korkutup malınızı almak istemiş sizde gelip burada sanki somut bir şey var gibi harlıyorsunuz. Planı bekleyin..

Yahu arkadaş bırakın şunu dedi bunu dedi işlerini. Açılan bir dava var mı onu söyleyin. Adam gözünüzü korkutup malınızı almak istemiş sizde gelip burada sanki somut bir şey var gibi harlıyorsunuz. Planı bekleyin..
Bu şirketi belediye doğruluyor Sedat bey kardeşim. Yarın öğlene doğru, daha sakin bir vakitte, susamadan, belediyeyi arayıp üst haçıl için bu şirket nedir, neden bu kadar insanı aramış derseniz, belediye de her şeyi biliyor, her şeyin farkında. Planı çizen şirket neden aynı zamanda buraları toplamak istiyor diyebilirsiniz Sedat bey kardeşim.

Saygıyla

Bu şirketi belediye doğruluyor Sedat bey kardeşim. Yarın öğlene doğru, daha sakin bir vakitte, susamadan, belediyeyi arayıp üst haçıl için bu şirket nedir, neden bu kadar insanı aramış derseniz, belediye de her leyi biliyor, her şeyin farkında. Planı çizen şirket neden aynı zamanda buraları toplamak istiyor diyebilirsiniz Sedat bey kardeşim.

Saygıyla
👏🏻

Emlakçılar yana yakıla 34574, 34576 ve 34528 gibi parsellerde bunlara yer arıyor. Tamam 10 binden al, bıktım dedim. Verdiği fiyat Memlik tarla parası
Adamlar buradan yer alıp yasal hakkını kullanmak istiyorsa ya sen onlarınkini alacaksın ya da bilirkişi fiyat biçip o seninkini alacak. Eskisi gibi tapuda şunu belirtmişsin devri bitti zaten. Cazibesi ortadan kalktığı için dava yolunu tercih etmezler. Korkutabildiklerinin malını alırlar sadece
tamam sorun yok demekki. İlgilendikleri parselleri yazmış arkadaşlar.

Geri
Üst Alt