Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Abi sen şunu söyle Buranın neticesi ne olur sence. Beklediğimize değecek mi
Burası senelerce bekledi. Emsale ve yüksekliğe itiraz eden sol odalar boş yere itiraz etmediler. Kendilerine geçmesini beklediler. İtiraz edip mahkemeye veren odalar Çankaya Belediyesinde çalışıyor gibi görünüp ATM'den maaş çeken kişilerdir.

Planı çizen şirket aynı zamanda arsalarımıza çökmeye çalışıyor. Yüzde 25 veren bir şirket. Metrekaresine 4000 lira veren bir şirket. Daha plan çizilmeden kendileri plan yapmış. Şurası şu, burası bu dedi. Ne biliyorsun diyince de planı ben çiziyorum dedi. Keçiören Belediyesi buna nasıl izin verdi ? Şirketin gerçek sahibi kim ? Burayı bize yedirmezler...

Abicim belki benim 5 dönüm yerim var. Ben tek yapacağım belki. Sen kim oluyorsun da bana yüzde 25 veriyorsun da, elinden mahkemeyle alıyım da gör diyorsun.

Sen kim oluyorsun da bana 4000 lira fiyat veriyorsun da yoksa elinden mahkemeyle rayiç bedelden alırım diyorsun.

Keçiören Belediyesi bu planı mafyaya falan verdi de bizim haberimiz yok.

O zaman benim anladığım siz askıya çıkacak son durumdan da umutlu değilsiniz

Ben şirket falan bilmiyorum hocam. Arayan soran olmadı Ortada somut hiçbir şey yok. Parsel bazında durumlar var ise davayı sen aç al adamın elinden neyin çekişmesi bu. Burası sanayi parseli olsa dahi vizyon bi proje olmadan hurdacılardan öteye geçmez. Belediye kendine büyük parsel oluşturup satıyorsa, alan firma vizyon bi proje ile bölgeyi yukarı taşıyacaksa benim niye itirazım olsun. Ben kazanacağım paraya bakarım. Parayı Turgut yemiş Mesut yemiş Ahmet yemiş Mehmet yemiş banane. Plan bu seferde sürüncemede kalırsa satıp kurtulacağım. Sosyal demokratlar nerede ise oraya yatırım yapacağım.

Evet, avukat ne ki hukuki kadrolarım her şeyim hazır kaç yıldır buna çalışıyorum hakimim vs. Hepsi hazır benden başka yolunuz yok dedi. Mesutla ortakmısın dedim tanımıyorum dedi..... öyle konuşuyon dedim lafı değiştirdi

Ben şirket falan bilmiyorum hocam. Arayan soran olmadı Ortada somut hiçbir şey yok. Parsel bazında durumlar var ise davayı sen aç al adamın elinden neyin çekişmesi bu. Burası sanayi parseli olsa dahi vizyon bi proje olmadan hurdacılardan öteye geçmez. Belediye kendine büyük parsel oluşturup satıyorsa, alan firma vizyon bi proje ile bölgeyi yukarı taşıyacaksa benim niye itirazım olsun. Ben kazanacağım paraya bakarım. Parayı Turgut yemiş Mesut yemiş Ahmet yemiş Mehmet yemiş banane. Plan bu seferde sürüncemede kalırsa satıp kurtulacağım. Sosyal demokratlar nerede ise oraya yatırım yapacağım.
Somut hale gelince geç olacak 🫡

Başlarım onun kendini düşünen vizyonuna.
Adam ölücü ölücü.
Çok kazanmayacağı işe girer mi, senin benim payıma çökecek ki kazansın.

Onunla bir kere konuşan soluğu burada alır, sövmeye başlar. Adam elinden alırım diyecek de yok vizyon proje falan 😁

Benim çevremde kimsenin böyle bi durumdan haberi yok. Açıkçası bu söylemlerinizin korku pompalamak olduğunu da düşünmeye başladım. Ne olacaksa olsun da bi görelim.

Bizim parselde olup bir akşam davete giden 2 kişi oldu. Ofise gitmişler, led tv de sunum gösterdi 5 - 6 dakikalık dedi. Sonra kapatmış. İşinize gelirse, aklınız varsa benimle anlaşırsınız, yoksa da mahkemede görüşürüz demiş yollamış.

VİZYONA BAK 😁

Geri
Üst Alt