Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Ovacık'ı Turgut Altınok Açmadı.Çünkü Onun Tek Bİldiği Hergün Pazar Gezerek Akşamlarıda Boş Sokakları Boş Parkları Gezerek Mesai Bitirmek Oldu.Mustafa AK Açtı.Ama Tekrar Turgut Altınok Gelince İmardan Sorumlu Bşk Yrd Merih Karayol ve İmar Md Filiz Sümer Ylsek Kat Yapan Mütahitlerin Burunlarından Getirdiler Kolaylıklar Göstermedi Yardımcı Olmadılar Kendi Yollarını Bile Kendileri Yaptı O Çamurun Rezilliğin İçinde. Onlarda Şikayet Etti Birşey Çıkmayınca Üstüne Para Vererek Klasik Mütahitlere Devredip Başka Yerlere Gittiler.Ovacık'ın Altı Su ve Ham Toprak İnsaallah Fore Kazıkları Mütahitler ve Sorumlu Yetkili Mühendisler Kontrol Etmişlerdir İnşaallah. Allah Göstermesinde Diğer Türlü Düşünmek Bile İstemem. Şuan %45'i Yapılmasına Rağmen Trafiği Çok Kötü Durumda Park Yeri Yok.Çukurambar Çayyolu'u İncek'i Çakırları Ümitköy Önce Olmasına Rağmen Yapılaşmaları Çok Daha Güzel.EVET KEÇİÖREN'E YAPILAN BİRÇOK HİZMETİ SAYIN MUSTAFA AK BAŞKAN YAPTI. SON 2024 SEÇİMLERİNDE SAYIN CUMHURBAŞKANI SON ANA KADAR ANKARA'YA KARAR VEREMEDİ SONRADA TURGUT BÜYÜKŞEHİRE ADAY YAPILDI KEÇİÖREN'EDE MUSTAFA AK YAPILACAKTI ANCAK TURGUT ZAFER ÇOKTAN'IN ADAY GÖSTERİLMESİNİ CUMHURBAŞKANINDAN İSTEDİ SONUÇ HÜSRAN SONUÇ ANKARA BÜYÜKŞEHİRİ VE ENCÜMEN ÇOĞUNLUĞUNU KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞINIDA ENCÜMEN ÇOĞUNLUĞUNUDA SEÇMENİDE KAZANIMLARINIDA KAYBETTİRDİLER.KAYBETTİRİLDİ.BU SONUÇ BAŞTAN BELLİYDİ. GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ.YAZIK GÜNAH. İŞTE KEÇİÖREN'İN HALİ

Son düzenleme:
O belli olmuyor. Ne oluyorsa içeride oluyor.
Rapor onaylanmış ve askıya çıkacakmış.
Ama içeride bir işler oluyor.
RANT
Eyvallah üstad. Askıya çıkarsa Abb nin dediğine gelinmiş gibi yorumluyorum ama içeride de dediğin gibi ne oluyor ne bitiyor rant konusunda anlaşıldı mı bilemeyiz

Meclis üyeleri bu süreçte taş koymak için tırmalayacağına, önceki dönemde işi hızlandırmak için niye çalışmamış.. Yer kaymaları denilen şey DSİ’nin dere yatakları raporuna göre planın revize edilmesi. Karakaya da ben de yaşadım. Dere yatağı hissedarı olduğum parselin tam ordtasındaydı. Parsel ona göre düzenlendi ve daha avantajlı hale geldi. Dere yataklarını yeşil alan olarak planladılar ve bizim parselin bir cephesi yeşil alan oldu. Meclis üyelerinin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Yerim kaydıysa ve arkaya itekledilerse taş değil kaya bile koyarım.

(Dere yatağı dışında)

Belediye kafa parsellere kendi geçmiş...
34574 - 34576 - 34528 gibi...

Son durumu bilmiyorum, umarım adil olmuştur.

Plan bi çıksın görelim, neyi nereye kaydırmışlar, hak kaybı var mı yok mu? Ondan sonra kim nereye ne koyacaksa koysun. Biz de sandık gelince bişeyler koyarız elbet..

İptal olan plandaki belediyenin kendine ayırdığı yere niye itiraz etmemişlerdi?

Ekli dosyalar

• IMG_3138.webp
    IMG_3138.webp
    69 KB · Görüntüleme: 16
Ben ne olduğunu söyleyeyim. Sanayi parseli olunca buradaki okul arazileri gibi kamu parselleri boşa çıkıyor. Ağalar bunu bölüşemedi. Yani mesele senin benim bizim menfaatimizi korumak kollamak değil.

İçeriden net bilgidir. Millet laf etmesin diye yazmadım ama vakti geldi.

Bu üst haçılda ikide bir iptal olmasını yeniden çizilmesini sağlayan da MESUT ÖZARSLAN'dır.
Çünkü plan ofsayt. KAMU ARSALARInda hile var. Zaten zorda olan MESUT ÖZARSLAN bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor. BBP'ye gidişi bile bu yüzden bozuldu. Bu işleri düzeltmeden Cumhur İttifakına geçemeyecek. Bu yüzden plan defalarca sil baştan yapılıyor. Planı çizen de kim biliyor musunuz ? Belki bazıları biliyordur. Planı çizen şirket aslında kimin şirketi biliyor musunuz ?

Bu şirket ile Keçiören Belediyesi arasındaki bağı biliyor musunuz ?

Bu plan kimin isteğine göre çizildi biliyor musunuz ?

Keçiören Belediyesi neden arsanızı bu şirkete verin diyor, biliyor musunuz ?

Keçiören Belediyesi neden burayı toplu şekilde bu şirket yapsın diyor biliyor musunuz ?

Planı çizen şirket ile burayı komple almak isteyen şirket yoksa aynı şirket mi, biliyor musunuz ?

Keçiören Belediyesi ak kaşık gibi davranmayın. İtiraz edenler bir şeyler biliyor da itiraz ediyor... Kamu arsalarına çökmek isteyenleri ifşa edeceğim...

Geri
Üst Alt