Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Söz konusu imarr planı 1. Etap 2. Etap yerler 4-5 bin dönüm alanı kapsıyo sadece 10-15 kişi uğraşıyouz geri kalan binlerce insan umudunu kesmişmi nedir .. sahipleri sanırım hep orta kesim godaman dediğimiz kitlenin arsası yok sanırım .. olsa o yolda biter imarsa biterdi ..

ABB 50m lik yolun çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamış.kaynak GEMMİNİ.hayırlı olsun.

Arkadaşlar bir hayırsever harita üzerinden şu 50 mt. Lik yolu işaretleyip gösterebilirmi? Kaç senedir bu forumları okuyorum bir çözemedim neresi olduğunu

Arkadaşlar bir hayırsever harita üzerinden şu 50 mt. Lik yolu işaretleyip gösterebilirmi? Kaç senedir bu forumları okuyorum bir çözemedim neresi olduğunu
Bir ucu anadolu bulvarının yakacığa girdiği yer, diğer ucu esenboğadan pursaklara gelirken ilk kavşak. Haritadaki yeşil çizgi bağlumdan geçen kesit

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-18-09-10-55-10_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    Screenshot_2026-03-18-09-10-55-10_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    228.8 KB · Görüntüleme: 68
ABB 50m lik yolun çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamış.kaynak GEMMİNİ.hayırlı olsun.
Dün ben hisar mahallesi bahçeme giderken gördüm hiç bir çalışma yoktu büyükşehirin kepçeleri vardı ama içinde insan yoktu

Ekli dosyalar

• IMG_4589.webp
    IMG_4589.webp
    851.1 KB · Görüntüleme: 42
pursaklar tarafı kösrelik göletinin orası öyleçe duruyor bu yıl sonunda ança biter

Yakacık kuzey Yıldızı mahallesinden de geçiyor asıl yer orası göbekten tepeye yol alıyor
haritayı çok küçültünce yol belli olmuyordu o yüzden bu kısmı çizdim örnek olması açısından. anadolu bulvarının bitip 50 metrelik yolun başladığı yer zaten yakacık ama oralar hep imarlydı. yol yapımı ve bağlumun imar sorunu etle tırnak gibi tek bir mesele oldu artık. yaza kadar böyle bir problemimiz kalmayacaktır inşallah.

Geri
Üst Alt