Resmi kurumlar dışında kaynağı yazıyorum hocam. Bazen unuttuğum olabiliyor. kaynak belirtince sorun olacağını sanmıyorum.Bu şekilde yapılan paylaşımlar bir sorun teşkil ediyor mu? Adresini belirtsek dahi izin mi almamız gerekir?
Teşekkür ederim hocam, çekim yapanların da paylaşım yapanların da ellerine emeklerine sağlıkResmi kurumlar dışında kaynağı yazıyorum hocam. Bazen unuttuğum olabiliyor. kaynak belirtince sorun olacağını sanmıyorum.
Adıyaman Ticaret MerkeziAdıyaman Ticaret Merkezi Ekli dosyayı görüntüle 65353Ekli dosyayı görüntüle 65354Ekli dosyayı görüntüle 65355Ekli dosyayı görüntüle 65356
Adıyaman Valiliği
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.