Caminin yanındaki yapılar gereksiz yer kaplıyor gibi. Yoğunluk azaltılıp maydan kısmı daha sağlıklı olabilirdi.Adıyaman Valiliği X hesabından yapılan videolu paylaşımdan kesitler.
X : @adiyamangovtr
Ekli dosyayı görüntüle 64559
Ekli dosyayı görüntüle 64560
Ekli dosyayı görüntüle 64561
Ekli dosyayı görüntüle 64562
Ekli dosyayı görüntüle 64563
Ekli dosyayı görüntüle 64564
Ekli dosyayı görüntüle 64565
Ekli dosyayı görüntüle 64566
Ekli dosyayı görüntüle 64567
Ekli dosyayı görüntüle 64568
Caminin yanındaki yapılar derken yeşil alan kısmını kastediyorsanız eski hâlinde hiç yeşil alan yoktu ve halk bayağı şikayet etti bu durumdan. Dükkanlar ise fazla boş olan meydanı doldurmak ve dükkan eksikliği olan şehrimizin ihtiyacını gidermek adına iyi oldu gibi. Zaten yıkılan 56 Evler ve İsias Otel yeri anıtsal ve kentsel bir meydan olarak projelendirildi. Bu şekilde yeterli olur gibi düşünüyorum.Caminin yanındaki yapılar gereksiz yer kaplıyor gibi. Yoğunluk azaltılıp maydan kısmı daha sağlıklı olabilirdi.
Tek ve iki katlı dükkanlar. Biraz daha az olabilirdi. Fazla alan kaplıyor.Caminin yanındaki yapılar derken yeşil alan kısmını kastediyorsanız eski hâlinde hiç yeşil alan yoktu ve halk bayağı şikayet etti bu durumdan. Dükkanlar ise fazla boş olan meydanı doldurmak ve dükkan eksikliği olan şehrimizin ihtiyacını gidermek adına iyi oldu gibi. Zaten yıkılan 56 Evler ve İsias Otel yeri anıtsal ve kentsel bir meydan olarak projelendirildi. Bu şekilde yeterli olur gibi düşünüyorum.
Öyle de olabilirdi. İnşallah güzel sonuçlanır. Akşam hâlini de çektim atayım.Tek ve iki katlı dükkanlar. Biraz daha az olabilirdi. Fazla alan kaplıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.