Bu kadar süre alması bile mucize. Türk Tarihi'nin en kötü bakanı olabilirMillî eğitim bakanı da değişecek
size haber vermeyi unutmuşlar kusura bakmayın. Bir daha olmaz söyledim benNe ara değişti benim niye haberim yok.
24 saat öncesinden demediler miNe ara değişti benim niye haberim yok.
Açıklamaları görene kadar ümitliydim ancak ifade özgürlüğünün düşük olduğu bir yerde olduğumuz için fikirlerimi public olarak belirtmek istemiyorum. Hayırlısı olsun. Tweetercı tayfa dikkat etsin@@Rick Grimes Bunlar iyimi sence
Wowturkey de SIYASET YASAĞI OLDUĞU ICIN YORUM YAPMAYACAĞIMomaygat cok komik... Kahkahadan ÖLDÜM. Cenazemi kaldırıyorlar.
@Rick Grimes Bunlar iyimi sence
[automerge]1770759709[/automerge]
niye görevden alındılarki hocam
Yakın tanırım. Fazla iyi niyetli bir insan. Halk da seviyor. İçişleri bakanı Davut Gül olur diye düşünüyordumMustafa Çiftçi'yi 2024 yılında Erzurum Havalimanına bomba ihbarı nedeniyle acil iniş yapan uçak için açıklama yaptığı zaman TV'de görmüştüm ama İçişleri Bakanı olacağı aklımın ucuna gelmezdi.
Uraloğlu sağlık sorunu dışında bırakmaz. Erdoğan da bırakmaya niyetli değil. Ömer Fatih Sayan da başarılı bir isim desem yeterli olur mu ?@Tcuab2023 Abdulkadir Uraloğlu'nun değişme ihtimali var mı bu konuda bir bilginiz var mı?
Millî eğitim bakanı da bugün yarın değişirse sürpriz olmaz.
Tanımıyorum ancak mevcuttan iyi olacağına eminimYerine geçecek isim büyük ihtimalle Hamza Aydoğdu
Kendisi Erzincan valisi. Gazi sosyal bilimler mezunuTanımıyorum ancak mevcuttan iyi olacağına eminim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.