Hedefinize bağlı olarak yapılabilir.
Ancak derece gelmesini beklemeyin. Hedefiniz nedir? Ona göre yorumlayalım
Valla hocam ben pembe hayal satan biri olmayı sevmiyorum. Çevreme de böyle yapıyorum. Çünkü pembe hayal satıp karşılığında yaşanan hayal kırıklığı duygusal açıdan çok yıpratıcı.hedef 20K vallahi. gelmez diyeceksiniz sanırım.
biraz daha detaylandırayım durumumu. TYT Biyolojiyi çok iyi hatırlıyorum ama üstünden hızlıca geçmem gerekecek, bi tekrar yapsam da yeter aslında ama ben hızlıca konu çalışacağım. benim asıl sıkıntı TYT matematikte. şu yeni nesil sorularda yorum yapıp soruyu çözmeyi çok beceremiyorum. AYT matematikte hızlıca gelişeceğimi düşünüyorum çünkü benim o konularım güçlüydü. lakin konu çalışması yapmam gerekiyor yine de.
20 bin yüksek bir hedef. Süre biraz kısıtlı olduğu için çözebildiğin kadar soru çözmen lazım ve bu disiplini son haftaya kadar devam ettirmen gerekli. Günlük soru sayısı sınırı koyarsan iyi olur. Yanlış yaptığın soruları cevap anahtarından bakarak kesinlikle tekrar tekrar çalışmalısın ve gerekirse internetten de araştırarak benzer soru tiplerini çözmelisin. Soru sayısı kadar soruları ne kadar anladığın çok önemlidir, cevap anahtarından bakarak kendini kandırmamaya bak. Yapay zekadan faydalanabilirsin, çözüm yollarını doğru verir ama kesin cevaplarda genelde yanlıştır.YKS'ye 100 gün kala çalışmaya başlıyorum. evet malesef. TYT Türkçe dil bilgisini çoktan bitirdim, paragrafım iyi seviyede. kalan konulara sıfırdan başlıyorum. Ne düşünüyosunuz sizce yapılır mı?
başarılır mı hocam sence bu süreçte 20k? günlük min 10 saat çalışacağım.20 bin yüksek bir hedef. Süre biraz kısıtlı olduğu için çözebildiğin kadar soru çözmen lazım ve bu disiplini son haftaya kadar devam ettirmen gerekli. Günlük soru sayısı sınırı koyarsan iyi olur. Yanlış yaptığın soruları cevap anahtarından bakarak kesinlikle tekrar tekrar çalışmalısın ve gerekirse internetten de araştırarak benzer soru tiplerini çözmelisin. Soru sayısı kadar soruları ne kadar anladığın çok önemlidir, cevap anahtarından bakarak kendini kandırmamaya bak. Yapay zekadan faydalanabilirsin, çözüm yollarını doğru verir ama kesin cevaplarda genelde yanlıştır.
Ek olarak düzenli olarak deneme de çözmelisin mümkünse çıkmış sorular ve çıkmışlara benzer yayın yapan denemelerden.
Sınav türü fark etmeksizin bir sınavdan yüksek almanın en iyi yolu sınavda çıkabilecek soru tiplerinin tamamına önceden hazır olmaktır. Bundan dolayı ne kadar soru çözersen (özellikle çıkmışlar) sınava daha hazır olursun. Temelin varsa işin daha kolay olacaktır. Ben de bu sene keyfine bu sınava gireceğim rakip olacağız şimdiden başarılar dilerim.
Temel varsa yapılır yoksa zor. Yapamadığın ve yöntemini bulamadığın sorularda yapay zekayı kullanırsan işin de hızlanabilir. Ama yaptığın yanlışları ve soru tiplerini özümsemen lazım.başarılır mı hocam sence bu süreçte 20k? günlük min 10 saat çalışacağım.
Temel varsa yapılır yoksa zor. Yapamadığın ve yöntemini bulamadığın sorularda yapay zekayı kullanırsan işin de hızlanabilir. Ama yaptığın yanlışları ve soru tiplerini özümsemen lazım.
YKS'ye 100 gün kala çalışmaya başlıyorum. evet malesef. TYT Türkçe dil bilgisini çoktan bitirdim, paragrafım iyi seviyede. kalan konulara sıfırdan başlıyorum. Ne düşünüyosunuz sizce yapılır mı?
Günlük 10 saat bence pek sürdürebilir değil, kendi hızınızda gidin. Önemli olan fazla değil verimli çalışmak. İnsan performansı ve odağı inişli çıkışlıdırbaşarılır mı hocam sence bu süreçte 20k? günlük min 10 saat çalışacağım.
Tamamen mental işi. Ben her sabah 9-10'da başlar akşam 18-19'a kadar hiç acelem yokken çalışırdım.Günlük 10 saat bence pek sürdürebilir değil, kendi hızınızda gidin
elektrik mühendisliğiHangi bölümü istiyorsun?
hocam ayt matematik youtube soner hoca kampı 60 saat sürüyor. konu anlatımı 60 saat yani. konu öğrenmeye dair bunun dışında gerekli bir şey yok, soruları tanımak lazım evet ama AYT matematik bu konuda TYT matematiğe göre çok daha rahat bir durum değil mi?100 günde 100K-150K olsa rahat yapılır derdim de 20K çok yüksek bir hedef.
Her konunun her detayını bilmek ister. Her türlü soru çeşidini de çözülmüş ve anlaşılmış olması gerek.
Daha da biyolojinin ezber kısımları var. AYT biyoloji zaten Vücut Sistemleri tam kanser bir konu. Bunun DNA yapısı falan cartu curtu da var.
Bu süreçte de matematiğin trigonometri ve geometri gibi kanserleşmiş konularına da hakim olunması ve bol soru çözülmesi gerek. Bol deneme çözerek de süre sistemine alışılması da gerek.
Çok zor ancak hayatta hiçbir şey imkansız değildir. Her zaman bir şans vardır. (%1 bile olsa) Denemekten zarar gelmez. Kafanıza koyduysanız eğer vakit kaybetmek yerine şimdiden başlayın. Zaman akıyor
Önemli olan saat değil verim. Dediğim gibi insan performansı iniş ve çıkışlıdır. Herhangi bir şey öğrenilmeden geçirilmiş bir 10 saat çalışma çokça şey öğrenilerek geçirilmiş 3 saatten değersizdirTamamen mental işi. Ben her sabah 9-10'da başlar akşam 18-19'a kadar hiç acelem yokken çalışırdım.
Mentali sağlam biri rahat 12-13 saat üstü de çalışabilir.
hocam siz nerede okuyosunuz ve nereden mezunsunuz. bu konu hakkında ne düşünüyosunuz? kalan zamanda 20k yapılır mı?Önemli olan saat değil verim. Dediğim gibi insan performansı iniş ve çıkışlıdır. Herhangi bir şey öğrenilmeden geçirilmiş bir 10 saat çalışma çokça şey öğrenilerek geçirilmiş 3 saatten değersizdir
elektrik elektronik müh için ayt sayısal yapman gerekiyor tyt değil.elektrik mühendisliği
[automerge]1773243956[/automerge]
hocam ayt matematik youtube soner hoca kampı 60 saat sürüyor. konu anlatımı 60 saat yani. konu öğrenmeye dair bunun dışında gerekli bir şey yok, soruları tanımak lazım evet ama AYT matematik bu konuda TYT matematiğe göre çok daha rahat bir durum değil mi?
ayrıca şunlardan da bahsedeyim. sözel zekam, hafızam çok kuvvetli. geçen öylesine bir ayt fizik ve biyoloji dersi izledim. çoğu şey şu an aklımda.
9. sınıfta okul birincisiydim. 10. sınıfta ortalamam 80di. sonrası felaket, boşladım okulu. 9-10daki başarımı referans alarak kendime güvenmiyorum açıkcası.
100 gün kaldı. ben 20bin hedefliyorum. bunu yapmayı çok istiyorum. sayısal veriler ışığında günde 10 saat çalışma ile zaten 2 ayda TYT-AYT bitiyor. her şey sayısal veriler değil tabi ama konu çalışma olarak bu şekilde bitiyor.
AYT Matematik kesinlikle TYT matematikten çok daha merhametli ve iyi. TYT Matematiğe aylarınızı bile verseniz yapamama durumu var, çünkü sordukları saçma yeni nesil sorular yüzünden verdiğiniz emeğin karşılığını alamıyorsunuz. TYT Matematik nankörlüğü ile biliniyorsoruları tanımak lazım evet ama AYT matematik bu konuda TYT matematiğe göre çok daha rahat bir durum değil mi?
Umarım başarırsın hocam. Bol şans diliyorum. Dileklerim seninle. Plan kısmı iyi de vücudunuz umarım bu planı devamlı uygulamak ister. Bu dönemde Mental breakdown çok yaşanıyor. Aralıksız her gün çalışma mentaline umarım sahipsinizdir.20bin hedefliyorum. bunu yapmayı çok istiyorum. sayısal veriler ışığında günde 10 saat çalışma ile zaten 2 ayda TYT-AYT bitiyor. her şey sayısal veriler değil tabi ama konu çalışma olarak bu şekilde bitiyor.
Sence 20K hedefi olan biri bunu bilmiyor mu? İkisi de lazım. Burada TYT çalışıyorum dememiş, TYT-AYT matematik karşılaştırması yapmışelektrik müh için ayt sayısal yapman gerekiyor tyt değil.
Şu an bir şey okumamaktayım, 20 bin yapmak denildiği gibi şans ve sizin kapasitenize kalmış.hocam siz nerede okuyosunuz ve nereden mezunsunuz. bu konu hakkında ne düşünüyosunuz? kalan zamanda 20k yapılır mı?
AYT Matematik kesinlikle TYT matematikten çok daha merhametli ve iyi. TYT Matematiğe aylarınızı bile verseniz yapamama durumu var, çünkü sordukları saçma yeni nesil sorular yüzünden verdiğiniz emeğin karşılığını alamıyorsunuz. TYT Matematik nankörlüğü ile biliniyor
Umarım başarırsın hocam. Bol şans diliyorum. Dileklerim seninle
Sence 20K hedefi olan biri bunu bilmiyor mu? İkisi de lazım. Burada TYT çalışıyorum dememiş, TYT-AYT matematik karşılaştırması yapmış
meslek lisesi çıkışlımısın yoksa anadolu'mu?YKS'ye 100 gün kala çalışmaya başlıyorum. evet malesef. TYT Türkçe dil bilgisini çoktan bitirdim, paragrafım iyi seviyede. kalan konulara sıfırdan başlıyorum. Ne düşünüyosunuz sizce yapılır mı?
En başta bu zorlu serüvende sizlere kolaylık diliyorum.YKS'ye 100 gün kala çalışmaya başlıyorum. evet malesef. TYT Türkçe dil bilgisini çoktan bitirdim, paragrafım iyi seviyede. kalan konulara sıfırdan başlıyorum. Ne düşünüyosunuz sizce yapılır mı?
20K öyle düşündüğünüz kadar bir derece değil hocam. 10K bile 110tyt/65 ayt ile girilebiliyor.meslek lisesi çıkışlımısın yoksa anadolu'mu?
tyt'yi boşa çalışmış. 20k için sayısal ayt'ı full yapması lazım.
3 ay'dada yetiştiremez ayt sayısalı @qqqqqwwwwwww bu yıl bölüm okuyacaksan Elektrik-Elektronik 2 yıllık bölüm oku.
Kırsalda bile myo'lar var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.