Sorun bende değildi ailemdeydi, yaşımın gerektirdiği çoğu şeyi bilmiyordum ve yardım etmedilerAslında sorun sizde olmayabilir sınıftaki olup biten saçma olaylardır
Sorun bende değildi ailemdeydi, yaşımın gerektirdiği çoğu şeyi bilmiyordum ve yardım etmedilerAslında sorun sizde olmayabilir sınıftaki olup biten saçma olaylardır
Bizim sınıfta tam tersiydi.2011'de mezun oldum liseden. Lisenin yeri ayrıdır. Dostluklar, arkadaşlıklar çıkar ilişkisine dayanmaz. Yeniden olsa liseden başlamak isterim.
Öğrenci ve öğretmen arkadaşlara mutlu, huzurlu, başarılı dönem dilerim.
Liseniz neydi HocamBizim sınıfta tam tersiydi.
Saçma değil bir çok kişinin ara dönemlerdeki dinlenme noktası ve kişisel ihtiyaçların çoğu bu dönemde gideriliyorAra tatilin ara tatili çok saçma oluyor
Kişisel ihtiyaç neymiş, banyo falan mıSaçma değil bir çok kişinin ara dönemlerdeki dinlenme noktası ve kişisel ihtiyaçların çoğu bu dönemde gideriliyor
Çocuk okulda durdukça daha çok soğuyor okulu seven çocuk her halükarda sıkıntı yaşamazÇocuklar okuldan soğuyor.
Zaten habire tatil var.
Eskiden çok daha iyiydi.
Şurda 365 günün kaç günü okul var ki, 150 gün var mı ?
Sen şu ülkenin öğretmenin ile çekmediğin ne ya şu meslek sana ne yaşattıKar tatilleri
Bayram tatilleri
Aranın arası tatilleri
Öğretmenler için kebap
Asgari ücretli de tatillere çıksın hep
Benim mesajımı alıntı yapmaSen şu ülkenin öğretmenin ile çekmediğin ne ya şu meslek sana ne yaşattı
Ne yaşatacaklar ağzını topla.Sen şu ülkenin öğretmenin ile çekmediğin ne ya şu meslek sana ne yaşattı
Sınav haftasından sonra zaten verimli şekilde ders işlenemiyor. Bu hafta arasında da öğretmenlere analiz çıkarma, sınav okuma gibi fırsatlar düşüyor. MEB'in bu zamanı etkinlikler düzenleyerek daha aktif hale getirmesi gerekiyor ama.Çocuklar okuldan soğuyor.
Zaten habire tatil var.
Eskiden çok daha iyiydi.
Şurda 365 günün kaç günü okul var ki, 150 gün var mı ?
Kişisel ihtiyaç neymiş, banyo falan mı![]()
Hocam, hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin verimi düşüyor. Bu konuda deneyimli eğitimciler ve öğrencilerin geneli dışında başkasını dinlememek lazım. Meslek liselerinde tatil öğrencilerin gözünde gereksiz iken puanla alan okullarda bildiğim kadarı ile dinlenmek için fırsat olarak görülüyor.Otobüste bir lise çıkışına denk gelmiştim.
Arkadaş grubu sınav sonrasındaki 1 haftalık ara çok gereksiz demişti. 1 hafta dinlensek n'olcak okula gelelim demişti bir hanımefendi
Affedersiniz ama okullar bakımevi mi?Çalışan anne babalar, aranın arası tatillerde çok zorluk yaşıyor...
Yorum yapın tabii ki hocam, ben şahsen yapmanızı isterim. Sadece bir öğretmen çocuğu olarak bazı konularda bilgilendirmek, yanlış anlaşılma varsa düzeltmek isterim.Ne yaşatacaklar ağzını topla.
Yılın 200 günü izin diyorum.
Yorum yapamayacak mıyız ?
Siz herkesi eleştiriyorsunuz
meslekLiseniz neydi Hocam
Hangi bölümdü Hocammeslek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.