Evet10.00'da başlamıyor mu sizin okul da?
istanbulda ortaokullar ilkokullar liseler 10:00'da başlıyor demek bazı şehirlerde saat 8:00'da başlıyor.10.00'da başlamıyor mu sizin okul da?
Lise eğitim öğretim hayatımın en kötü yıllaırıydı. Tabii Lise yıllarında herhangi bir kimliğe, benliğe sahip değildim, bunun etkisi olmuştur elbetLiseden mezun olalı 4 yıl oldu. Lise yıllarımı özledim. Keşke şöyle liseye 9. sınıftan tekrar başlasam ya. Dert yok tasa yok mis gibi. Baya özledim lise yıllarımı. Benim 11 ve 12. sınıflar pandemiye denk gelmişti. Bu süreçte hiç okula da gidemedik. Bu yüzden lisenin en iyi yıllarında liseden hiçbir şey anlamadık evde tıkılı kaldık.
Bu arada Lise'nin kıymetini bilin gençler Ortaokulda hocalarımız derdi en güzel arkadaşlıklar ve anılar Lise’de birikir diye . Gerçekten de öyle, Mezun olup arkadaşsız kaldıktan sonra bu lafı daha iyi anlayacaksınız. Öğretmenlerinizin ve iyi arkadaşlarınızın kıymetini bilin. Hayırlı ve iyi eğitim-öğretim yılı diliyorum. Başarılar hepinize
Aslında sorun sizde olmayabilir sınıftaki olup biten saçma olaylardırLise eğitim öğretim hayatımın en kötü yıllaırıydı. Tabii Lise yıllarında herhangi bir kimliğe, benliğe sahip değildim, bunun etkisi olmuştur elbet
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.