wowTURKEY Forum

Rick Grimes
Rick Grimes
Benim hiçbir zaman derdim mesaj kasmak olmadı. Her daim önceliğim, foruma yeni ve taze bilgi vermek oldu. Bilgileri de ilk ben vereyim düşüncesine hiçbir zaman girmedim. Hatta forumda paylaştığım bilgileri daha özel kılmak adına her zaman görselli haber paylaşmaya çalıştım. Bana uzak olan bir yere bile, sırf görselli haber olsun ve kopyala-yapıştır haber yapmayayım diye vaktimden ayırıp giderek fotoğraf çektim. Ancak bu emeğimin karşılığı harcadığım zamana pek değmedi.

Beni bu konuda en çok üzen kısım A-1109'un değişim haberi için montsuz çok soğuk havada garajda beklediğim gün oldu. Sırf fotoğraf olsun diye aracın garajdan çıkmasını 1 saatten fazla bekleyerek donmuştum. Karşılığında ise her zamanki gibi sadece routwatcher, yasin abi ve karatas beğenmişti. O gün cidden bırakma eşiğine geldim ve birkaç gün girmedim. Ancak moderatör olduğum için mecbur girmek durumunda kaldım.
Rick Grimes
Rick Grimes
Bu işi beğeni için mi yapıyorsun diye soranlar gelmeden önce cevabımı vereyim. Hayır beğeni için değil bilgi paylaşmak için yapıyorum. Ancak ismini vermeyeceğim birinin kopyala yapıştır veya ss aldığı haber benim saatlerimi verdiğim görselden daha fazla beğeni alıyorsa beni ister istemez kırar. O zaman neden soğukta saatlerimi harcadım? Kopyala yapıştır yapıp geçerdim. Sizin bölgenizi ilgilendirmese bile bir beğeniyi eksik etmeyin arkadaşlar, emek emektir. Emeğe çok değer veriyorum. Bu yüzden başlardan beri herkese beğeni atıyordum ancak son zamanlarda geri tepki gelmeyince bende herkese atmayı bıraktım.

Diyeceklerim buydu. Geri gelir miyim bilmiyorum, belki bundan 3-5 ay sonra geri gelmiş olurum. Burada tanıştığım tüm herkese selam olsun. İnsanların emeğini düşünerek gördüğü mesajlara beğeni atan @Routewatcher, @Scream Of Silence, @Yasin190754 ve @Karatas10'a teşekkürlerimi sunuyorum.
Rick Grimes
Rick Grimes
Bana ulaşmak isterseniz eski nickimi hatırlayanlar instagram üzerinden aratarak ulaşır, konuşabiliriz. Allah'a emanet olun. Umarım bir gün yine burada tekrar görüşürüz. Sizleri seviyorum. Birbirinizi boş şeyler için kırmayın, değmez. Sağlıcakla kalın
S
Scream Of Silence
Çok üzüldüm ya.Eski nickini hatırlayamadım güzel kardeşim.Instagram hesabını bir şekil öğrenmem lazım.Bilen varsa söyleyebilir mi bana rica etsem ?
Geri
Üst Alt