İstanbul'da iki kapı sisteme ayak uyduramaz. Hızlı iniş biniş için uygun değil.Türkiye de çoğu ilde 2 kapılı otobüs var sadece İstanbul ve büyükşehir gibi yerlerde köy hatları hariç 2 kapılı yok
İstanbul'da iki kapı sisteme ayak uyduramaz. Hızlı iniş biniş için uygun değil.Türkiye de çoğu ilde 2 kapılı otobüs var sadece İstanbul ve büyükşehir gibi yerlerde köy hatları hariç 2 kapılı yok
sarı özel halk otobüsleri hikayesinde paylaştıKaynak nedir?
hadimköy hattı alacak diye duyum aldımAvrupa'ya gelirse Çatalca tarafı alır gibi. Habaş'ın kısa modelini de alacaklardı diye duyum almıştım.
GM220LE nin iki kapılısıda varGM-220 LE, 3 kapılıdır.
Cobra GD-272 LFModelin adı artık GM 220 LE değil , hepsi Güleryüz Cobra GD 272 LF olarak geçiyor, sadece modelin yanında 12 veya 10,5 ibareleri yer alıyor.
Bildiğim kadarıylaCobra GD-272 LF
Cobra GM-290 LF CNG
Cobra GM-220 LE
Cobra DD
İsimleri daha ilgi çekici
Bende böyle biliyorumBildiğim kadarıyla
Cobra GD(GÜLERYÜZ DEUTZ)-272 LF
Cobra GM-290 LF(GÜLERYÜZ MAN)- CNG
Cobra GM(GÜLERYÜZ MAN VEYA MERCEDES)-220 LE diye geçiyordu
istisnalar hariç evet doğruBende böyle biliyorum
Yanlarındaki sayılarda sanırsam motor gücüydü. 272 beygir, 290 beygir gibi
Evet, cobra 290 lf, otokar Kent 290 lf, alçak taban engelliye uygun araçların tümüne verilen addır "LF" LOW FLOORBende böyle biliyorum
Yanlarındaki sayılarda sanırsam motor gücüydü. 272 beygir, 290 beygir gibi
Daha önce bu soruyu sorduğumda @Das Auto böye bir cevap vermişti. Oradan aklımdan kalmışistisnalar hariç evet doğru
artık yeni kasa cobralarda 300 beygir mercedes motoru var
Ecoline ismini genelde ihracat üretimlerinde kullanılıyor. Ankara ÖHO'da da Ecoline isminde Cobralar var. Sanırım yurt içi üretimlerinde de "GD 272 LF" ismini bırakıp "Ecoline" ismini kullanacaklar diye tahmin ediyorum. GD 272 ismi aslında 2000-2006 yılları arasında üretilen Deutz motorlu yüksek tabanlı 12 metrelik otobüslerde kullanılıyordu.
GD-272 isminin anlamı;
G=Güleryüz
D=Deutz
272=Motorun beygir gücü
Evet,Daha önce bu soruyu sorduğumda @Das Auto böye bir cevap vermişti. Oradan aklımdan kalmış
aslında mercedes motora 2016 yılında geçti ankara istanbul ve bursada 2016 model mercedes motorlu cobra bulunmaktaGD-272 her zaman Deutz motorluydu ancak o Deutz motorların çoğu MAN motora dönüştü.
Ama alçak tabanlı olan GD-272 LF'ye ilk geçişinde ilk olarak GM-280 LF olarak farklı bir model olarak çıkmıştı 2010 yılında. Sonradan o GM-280 LF GD-272 LF olarak 2011 yılında MAN motora geçti. 2014 yılında da Cummins motora geçildi. 2018 ya da 2019'da ise Mercedes Motor kullanılmaya başlandı.
Evet bu doğru. Güncel ulaşımda özel başlığı var. İlk gördüğümde şaşırmıştımilk olarak GM-280 LF olarak farklı bir model olarak çıkmıştı 2010 yılında.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.