Bir ara Üsküdar Belediyesi'ne aitti araç. Sanırım Nevçarşı'ya devredilmiş komple.Atacak yer bulamadığımdan buraya atıyorum. Kimse fotoğraflarıma bakmıyor ama kalsın. İkinci nesil GMC Bluebird
13 Şubat.
Bir ara Üsküdar Belediyesi'ne aitti araç. Sanırım Nevçarşı'ya devredilmiş komple.Atacak yer bulamadığımdan buraya atıyorum. Kimse fotoğraflarıma bakmıyor ama kalsın. İkinci nesil GMC Bluebird
13 Şubat.
Hocam iett bırak elektirikliyi bence İstanbul halkı İkarus 280 alınsa sevinecek hale geldi bu yoğunluğa bakılırsa.İ.e.t.t ilk elektrikli körüklü otobüsünü MAN’dan veya Karsan’dan alır mı? MAN Türkiye AŞ 500-600 km bataryalı otobüs üretse fena olmaz.
Akia alınacakİ.e.t.t ilk elektrikli körüklü otobüsünü MAN’dan veya Karsan’dan alır mı? MAN Türkiye AŞ 500-600 km bataryalı otobüs üretse fena olmaz.
Körüklü Akia mı varmışAkia alınacak
Hess Bustrain sistemine uygun akialar üretilecek 12+8m araçlar gelecekKörüklü Akia mı varmış
VarKörüklü Akia mı varmış
Hess busstrain sistemini bilmediklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamamHess Bustrain sistemine uygun akialar üretilecek 12+8m araçlar gelecek
1500 yıllık kurum aklı hess bustrainden elbette haberdarHess busstrain sistemini bilmediklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Yurt dışından getiremezler, gümrüğe takılır. Made in EU şartlarına bakmak lazım yine de. Ayrıca Akia üretimi elektrikli otobüslerin batarya kapasitelerine de bakmak lazım.Türkiye'de KARSAN ,Avrupa'da MAN , E otobüs üretiminde ön plandalar.1500 yıllık kurum aklı hess bustrainden elbette haberdar
Karsana çok güvenir mi İett bilmem ama çıkınca Avenue Neo 600 mü 700 km mi ne menzili ve dar sokaklarw uygunluğuyla bence iett deneyebilirYurt dışından getiremezler, gümrüğe takılır. Made in EU şartlarına bakmak lazım yine de. Ayrıca Akia üretimi elektrikli otobüslerin batarya kapasitelerine de bakmak lazım.Türkiye'de KARSAN ,Avrupa'da MAN , E otobüs üretiminde tekelleşmiş durumdalar.
Menarinibus ile Karsan E ATA'nın birbiriyle alakası yok. Biri elektrik motoru kullanıyor, malzeme ve teknolojik açıdan kaliteli ,biri başka firmanın motorunu kullanıyor ve malzeme kalitesi zayıf.Karsana çok güvenir mi İett bilmem ama çıkınca Avenue Neo 600 mü 700 km mi ne menzili ve dar sokaklarw uygunluğuyla bence iett deneyebilir
Yok ben Breda ile değil karsan daha çok minibüsle bilinmesi belki iett yi ikna etmez diye düşündümMenarinibus ile Karsan E ATA'nın birbiriyle alakası yok. Biri elektrik motoru kullanıyor, malzeme ve teknolojik açıdan kaliteli ,biri başka firmanın motorunu kullanıyor ve malzeme kalitesi zayıf.
man ile herhangi bir anlaşma yapılmaz.İ.e.t.t ilk elektrikli körüklü otobüsünü MAN’dan veya Karsan’dan alır mı? MAN Türkiye AŞ 500-600 km bataryalı otobüs üretse fena olmaz.
MaalesefHocam iett bırak elektirikliyi bence İstanbul halkı İkarus 280 alınsa sevinecek hale geldi bu yoğunluğa bakılırsa.
%99Akia alınacak
Hayır, yokKörüklü Akia mı varmış
Bu bilgi nereden? Kesin konuşmamak lazım.Hess Bustrain sistemine uygun akialar üretilecek 12+8m araçlar gelecek
Hayir yok, sadece solo ve metrobuse Özel araçlar var
Doğru, alınırsa otokar alınır18 metre akia modeli yok. Ayrıca iett elektriklide MAN, Otokar ve Karsan otobüslerin testlerini yaptı. MAN 18E ile 18 metre Otokar E kent otobüsleri yerlerinde incelendi. Yanlış hatırlamıyorsam İmamoğlu ilk geldiği sene incelenmişti.
Kanitlanabilir.Hess busstrain sistemini bilmediklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Kim diyor bunu? Bustrain sistemi İstanbula uymaz. Her internette gördüğünüzü olacakmış gibi yansıtmayin1500 yıllık kurum aklı hess bustrainden elbette haberdar.
Karsan olur ithal arac imkansıza yakın, breda tarzı bir yol izlenebilirYurt dışından getiremezler, gümrüğe takılır. Made in EU şartlarına bakmak lazım yine de. Ayrıca Akia üretimi elektrikli otobüslerin batarya kapasitelerine de bakmak lazım.Türkiye'de KARSAN ,Avrupa'da MAN , E otobüs üretiminde ön plandalar.
Neden guvenmesin? Çeşitli otobüs ve minibüs alımları yaptı. Karsan çok köklü şirkettirKarsana çok güvenir mi İett bilmem ama çıkınca Avenue Neo 600 mü 700 km mi ne menzili ve dar sokaklarw uygunluğuyla bence iett deneyebilir
Karsan adıyla üretilir.Menarinibus ile Karsan E ATA'nın birbiriyle alakası yok. Biri elektrik motoru kullanıyor, malzeme ve teknolojik açıdan kaliteli ,biri başka firmanın motorunu kullanıyor ve malzeme kalitesi zayıf.
Karsan Çeşitli Avrupa ülkelerinde otonom ve otobüs satışı ve testleri mevcut. Iett ikna olur merak etmeyinYok ben Breda ile değil karsan daha çok minibüsle bilinmesi belki iett yi ikna etmez diye düşündüm
Hocam zaten Karsan da elektrikli araçta çok kaliteli markadır, otobüslerin batarya kapasiteleri de iyidir, gün aşırı hizmet vermek için uygun otobüs üretiyorlar. Mersin Belediyesi yeni Karsanlarından memnunmuş ayrıca.Karsan Çeşitli Avrupa ülkelerinde otonom ve otobüs satışı ve testleri mevcut. Iett ikna olur merak etmeyin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.