Metrobusten çekilmez, sultangazi yüksek ihtimal, alınacak yeni araclarda gelebilir burayaMetrobüsten ya da Sultangazi’den.Bu benim tahminim.Bilgi değil.
Metrobusten çekilmez, sultangazi yüksek ihtimal, alınacak yeni araclarda gelebilir burayaMetrobüsten ya da Sultangazi’den.Bu benim tahminim.Bilgi değil.
Of araç alınsa keşkeMetrobüsten ya da Sultangazi’den.Bu benim tahminim.Bilgi değil.
Normal bir şey hem metrobüste hem normal hatlarda test edildi alınmadı.Fotoğraf 2017 veya 2018 yılına ait biraz önce fark ettim çok şaşırdım demesem doğru olmaz açıkçası sanırsam araç metrobüs hattında test ediliyor sonra proje iptal oluyor
İyiki almamislardi o dönemFotoğraf 2017 veya 2018 yılına ait biraz önce fark ettim çok şaşırdım demesem doğru olmaz açıkçası sanırsam araç metrobüs hattında test ediliyor sonra proje iptal oluyor
Metrobusten çekilmez, sultangazi yüksek ihtimal, alınacak yeni araclarda gelebilir buraya
Bunun yerine metrobüse Kent XL alındıFotoğraf 2017 veya 2018 yılına ait biraz önce fark ettim çok şaşırdım demesem doğru olmaz açıkçası sanırsam araç metrobüs hattında test ediliyor sonra proje iptal oluyor
Kent XL ile bunun ilgisi yok. Bu 2018 yılında hem şehir içinde hem metrobüste test edildi ve beğenilmedi. Her marka kendi aracını teste gönderiyor. XL'ler 21-22 yılında alındı.Bunun yerine metrobüse Kent XL alındı
Bu garajın bu sene açılmayacagi kanaatindeyim, metrobusten çıkan araçlar zaten hatlara veriliyor, bu sene belki otokar xl gelebilir ama sanmıyorum, eğer gelirse çıkan araçlar kısa süre garaja verilebilir.Yeni araçlar ne zaman gelecek bu garaj ne zaman açılacak ?
Yeni araçlar gelene kadar ya garajı açmayacaklar ya da garajı açıp mevcut garajlardan araç verecekler.
Ben de Metrobüsten, araç alınmadan araç çekilmesini zor görüyorum ancak belki M-4580/M-4654 arasını verebilirler.Yine de zor.
Benim Metrobüste bindiğim Conectoların durak etiketleri hep sökülmüştü.Dışarı çıkarma niyetleri var belli.Metrobüse araç alımı olabilir belki bu sene.
Aslında beğenildi, ama bütçe ve araç üzerinde değişiklik yapılması gerekliydi yapildi ve alindiKent XL ile bunun ilgisi yok. Bu 2018 yılında hem şehir içinde hem metrobüste test edildi ve beğenilmedi. Her marka kendi aracını teste gönderiyor. XL'ler 21-22 yılında alındı.
O yılda Kent XL piyasada bile yoktu zaten
Beğenildiğini pek sanmıyorum. Beğenseler hemen Alırlardı. Bundan 2 yıl sonra 2020'de MAN test edildi.Aslında beğenildi, ama bütçe ve araç üzerinde değişiklik yapılması gerekliydi yapildi ve alindi
www.otoajanda.com
Dediğim gibi araç beğenildi ama uzatılması gerekiyordu, bazı değişiklikler yapılması gerekiyordu buna bütçe ayarlanması gerekiyordu bunlar yapıldı ve satın alındı, bu hatta sadece man test edilmedi ki parasını veren her marka test ediliyor, otokar her zaman ön plandaydi on planda kalmaya devam edecekBeğenildiğini pek sanmıyorum. Beğenseler hemen Alırlardı. Bundan 2 yıl sonra 2020'de MAN test edildi.
![]()
Yeni MAN Lions City İstanbul'un yeni metrobüsü olmak için teste girdi
Metrobüs durakları ve araçları için deneme hizmetleri devam ediyor. Yenilenme onayı sonrası yeni MAN Lions City araçların testi başladı.www.otoajanda.com
En fazla eksiklerini veya istediklerini belirtmiştirler. İsteklere göre de Otokar da 3 yıl sonra XL'yi üretmiştir
Otokar XL gelip gelmeyeceği belli değilmiş. Mevcut çalışan araçlarda ufak tefek sorunlar çıktığı için ne geleceği belirsizmiş şu anlık.Bu garajın bu sene açılmayacagi kanaatindeyim, metrobusten çıkan araçlar zaten hatlara veriliyor, bu sene belki otokar xl gelebilir ama sanmıyorum, eğer gelirse çıkan araçlar kısa süre garaja verilebilir.
Yeni araçlarında bu sene gelir mi pek emin değilim ihtimal vermiyorum açıkçası gelirse supriz olur
Aynısını dedim zaten, farklı araç gelmeyeceğini düşünüyorum, ibb otokardan vazgeçmezOtokar XL gelip gelmeyeceği belli değilmiş. Mevcut çalışan araçlarda ufak tefek sorunlar çıktığı için ne geleceği belirsizmiş şu anlık.
Tam tersi akıa battı, akia metrobuste 0 verim alındi arka planda siyaseten o araçlar alindi, benim şahsi düşüncem bu hattın tamamen öncelikli metro değilse bile mercedese dönmesinin daha yararlı olacağını düşünüyorumAkia’nın çok beğenildiğini duydum.
Akia batmadı konkordato ilan etti ve şu an battı gibi bir durum söz konusu değil. Resmi hesaplarından paylaşım yapmaya devam ediyorlar.Tam tersi akıa battı, akia metrobuste 0 verim alındi arka planda siyaseten o araçlar alindi, benim şahsi düşüncem bu hattın tamamen öncelikli metro değilse bile mercedese dönmesinin daha yararlı olacağını düşünüyorum
Akia metrobüsten verim alınmadıysa vay geri kalan araçların halineTam tersi akıa battı, akia metrobuste 0 verim alındi arka planda siyaseten o araçlar alindi, benim şahsi düşüncem bu hattın tamamen öncelikli metro değilse bile mercedese dönmesinin daha yararlı olacağını düşünüyorum
Otokar Kent XL ve Metrobüsteki Conectolardan 10 kat daha iyidir. Capacityler ile karşılaştırma yapmak doğru olmazAkia metrobüsten verim alınmadıysa vay geri kalan araçların haline
Ben şöför abilerle arada sohbet ediyorumTam tersi akıa battı, akia metrobuste 0 verim alındi arka planda siyaseten o araçlar alindi, benim şahsi düşüncem bu hattın tamamen öncelikli metro değilse bile mercedese dönmesinin daha yararlı olacağını düşünüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.