Ranta gidecek gibi duruyor. Epey araştırdım.Siyasetçilere güvenilmez hocam onlarda etik/ahlak yok...
İnşaat ekonomisine kurban gitmez umarım ordaki iett garajı...
Ranta gidecek gibi duruyor. Epey araştırdım.Siyasetçilere güvenilmez hocam onlarda etik/ahlak yok...
İnşaat ekonomisine kurban gitmez umarım ordaki iett garajı...
partiler üstü bir bolge orası. kim gelirse rant'a gidiyor malesef...Ranta gidecek gibi duruyor. Epey araştırdım.
Meclis üyeleri ful EVET verdi. İstanbul belediyesi mhalefet hayır verdi.partiler üstü bir bolge orası. kim gelirse rant'a gidiyor malesef...
İmamogluna bişey denmez adam ve ekibi 1 yıldır hapiste zaten...
Yerine gelen vekiller'e baskı yapılmıs olabilir arsa rant'a açılsın diye...
Mezbaha gibi mi ? Yoksa sidik mi?Arkadaşlar özellikle son 1-2 yıldır farkettiğim bir durum var sabah ve akşam yoğunluk saatleri metrolarda aşırı ağır bir koku oluyor önceden bu kadar etkilemezdi beni ama artık baya midem bulanıyor maske takmak zorunda kalıyorum bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ?
Dün 15F'de Citiport görmüştüm. C-1738 imiş.15F'nin Pazar servislerinde 3 tane ÖHO/İUAŞ görünüyor. Birisi Savaş Petrol, diğer ikisi?
14R'de çalışan araçlar. Teşekkürler.Dün 15F'de Citiport görmüştüm. C-1738 imiş.
Aynı bölgeden bir de A-1609 Procity çalıştı.
Beykoz bölgesi araçları Pazar günü 2 araç 15F çalışmaya başlamış.
O sefere ilk binenlerden biri bendim galibaHS3’ün sabah Kartaltepe 09:20 kalkışlı bir tane İETT servisi var.Bilmeyen arkadaşlar işin söyleyeyim.O seferi atan araç 143’ün aracı.Sabah yarım servis atıp Şehir Hastanesi’ne geldikten sonra İkitelli garajına dinlenmeye gidiyor.Akşam 143’ten devam.
Hat 78 sanırım
Evet.Hat 78 sanırım
Daha ağır bir koku sabah yeni uyanan insanın ağız kokusu gibi ağır.Mezbaha gibi mi ? Yoksa sidik mi?
Bu sabah M7 ciddili ölü vücut ve fhş kokuyordu (En azından benim bindiğim)Daha ağır bir koku sabah yeni uyanan insanın ağız kokusu gibi ağır.
O kokuyu bizim araçlarda hiç almadım. Bizde ya Rotem marka banliyöler mezbahamsı kokar ya da Otokarların bir kısmı sidik kokarDaha ağır bir koku sabah yeni uyanan insanın ağız kokusu gibi ağır.
Mezbaha kokusu M4’türMezbaha gibi mi ? Yoksa sidik mi?
Bu dediğin şeyi ben tam olarak anlayamadım fhş dediğin şeyden kastın hayat kadını falan mı kokuyor dedin. Bilmediğim için soruyorum yemin ediyorum. Fresh koku desen bu güzel birşey ama fhş dediğin zaman bundan ne anlamalıyız.Bu sabah M7 ciddili ölü vücut ve fhş kokuyordu (En azından benim bindiğim)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.