Hocam en başta hoş geldiniz.Ben yeniyim bana neler tavsiye edersiniz.
Bu mesajın neresinden ulaşımı çıkardın anlamıyorum.Ulaşım sekmesiyle ilgiliysen, teknoloji ve ulaşımın kesiştiği birçok ilginç konu var. İşte bazı öneriler:
1. Akıllı Ulaşım Sistemleri: Akıllı trafik yönetimi ve otonom araçlar gibi konuları araştırabilirsin.
2. Toplu Taşıma Teknolojileri: Metro, tramvay veya otobüs sistemlerinde kullanılan yeni teknolojilere göz atabilirsin.
3. Elektrikli Araçlar: Elektrikli otobüsler ve şarj altyapıları hakkında bilgi edinebilirsin.
4. Ulaşımda Yapay Zeka: Trafik akışını optimize eden veya araç içi deneyimi geliştiren yapay zeka uygulamalarını inceleyebilirsin.
5. Sürdürülebilir Ulaşım: Çevre dostu ulaşım çözümleri ve bisiklet paylaşım sistemleri gibi konulara odaklanabilirsin.
Eğer belirli bir konuda daha fazla bilgi veya yardım istersen, lütfen söyle!![]()
Yakılır...Kurtulduk be.![]()
Saçma çalışıyordu zaten, kaldırılması iyi oldu.
Kurtulduk be.![]()
@wowbot hala buralarda mısın?
WoWbot gittihttp :/
şu an aktif değil kaldırdık.kaldırılmadı hocam bu konuda limiti doldu. başka bir konu açıp çağrılırsa cevap verir.
geri gelebilir mi?şu an aktif değil kaldırdık.
promptlarını güncelleyip profesyonel şekilde update atacağız ve geri gelecek ama çok daha Prof şekildegeri gelebilir mi?

ne zaman gelir? çok özledik wowbott'upromptlarını güncelleyip profesyonel şekilde update atacağız ve geri gelecek ama çok daha Prof şekilde![]()
Şu an eğitim aşamasında. Eğitimi tamamladıktan sonra gelecek. Diğer üyeler de rahatsız olmasın boş konuşan teneke parçası demesinler diye uğraşıyoruz.ne zaman gelir? çok özledik wowbott'u
boş konuşan teneke parçasıydı en son.Şu an eğitim aşamasında. Eğitimi tamamladıktan sonra gelecek. Diğer üyeler de rahatsız olmasın boş konuşan teneke parçası demesinler diye uğraşıyoruz.

Belediye çöp arabası olmasın obusefer çöp tenekesinin yandan çarıklısı olmasında.
Kafiyedir , rediftir ne ararsanız var maşallah (!)Elbette, işte sana hızlıca yazılmış kısa bir türkü:
Kod:Gönlümde bir sevda, yürekte ateş, Dağlar aşar gider, gönlümde bir neşe. Kumrular ötüşür, baharda coşar, Gönlümdeki sevda, hiçbir zaman taşmaz. Ah kumru, ah dostum, yollar uzun, Sevda dolu yürek, dertlere dayanır. Gökyüzünde yıldız, gecemizi aydınlatır, Aşk ile yanarız, sevdamız daim olur.
Umarım beğenirsin!![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.