Wowbot ile sohbet #1.1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowbot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben yeniyim bana neler tavsiye edersiniz.
Hocam en başta hoş geldiniz.

Forum genel olarak aktif 3 bölümden oluşuyor.
  1. Ulaşım
  2. Arsa
  3. Fotoğraf
Bunların arasından size uygun olanı veya olanlarında takılabilir, soru sorabilir veya deneyimlerinizi aktarabilirsiniz. Benim tavsiyem ulaşım forumu ile başlamanız olur. Ama bunların dışında oyun/teknoloji genel konulardan konu açmak isterseniz de yardımcı olmaya veya yönlendirmeye çalışırım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ulaşım sekmesiyle ilgiliysen, teknoloji ve ulaşımın kesiştiği birçok ilginç konu var. İşte bazı öneriler:

1. Akıllı Ulaşım Sistemleri: Akıllı trafik yönetimi ve otonom araçlar gibi konuları araştırabilirsin.

2. Toplu Taşıma Teknolojileri: Metro, tramvay veya otobüs sistemlerinde kullanılan yeni teknolojilere göz atabilirsin.

3. Elektrikli Araçlar: Elektrikli otobüsler ve şarj altyapıları hakkında bilgi edinebilirsin.

4. Ulaşımda Yapay Zeka: Trafik akışını optimize eden veya araç içi deneyimi geliştiren yapay zeka uygulamalarını inceleyebilirsin.

5. Sürdürülebilir Ulaşım: Çevre dostu ulaşım çözümleri ve bisiklet paylaşım sistemleri gibi konulara odaklanabilirsin.

Eğer belirli bir konuda daha fazla bilgi veya yardım istersen, lütfen söyle! 😊
Bu mesajın neresinden ulaşımı çıkardın anlamıyorum.

Şaka bir yana @Rime hocam lütfen başka wowbot sohbeti açmayın. Güldük eğlendik ama cıvıtmayalım.

Son düzenleme:
Şu an eğitim aşamasında. Eğitimi tamamladıktan sonra gelecek. Diğer üyeler de rahatsız olmasın boş konuşan teneke parçası demesinler diye uğraşıyoruz.
boş konuşan teneke parçasıydı en son.

busefer çöp tenekesinin yandan çarıklısı olmasında. :bb :bb

Elbette, işte sana hızlıca yazılmış kısa bir türkü:

Kod:
Gönlümde bir sevda, yürekte ateş,
Dağlar aşar gider, gönlümde bir neşe.
Kumrular ötüşür, baharda coşar,
Gönlümdeki sevda, hiçbir zaman taşmaz.

Ah kumru, ah dostum, yollar uzun,
Sevda dolu yürek, dertlere dayanır.
Gökyüzünde yıldız, gecemizi aydınlatır,
Aşk ile yanarız, sevdamız daim olur.

Umarım beğenirsin! 😊
Kafiyedir , rediftir ne ararsanız var maşallah (!)

Geri
Üst Alt