1/3
Bildiğiniz üzere 29 Mayıs 2026 tarihinde açılması planlanan M5 hattının son halkası tamamlanıyor.
İETT bazı otobüs hatlarını tamamen kaldırmayı düşünmekle birlikte, bazı seferleri gece seferlerine dönüştürmeyi bazı seferleri ise kısaltmayı planlıyor.
11ÜS’le ilgili masada 2 fikir var.
11ÜS hattının kapatılması yönünde bir duyum almıştım. Umarım kapanmaz. Metro’nun dışında ALTERNATİF araç olmak zorunda.
Diğeri ise tamamen gece seferlerine dönüştürülmesi.
16 Mart 2024 tarihinden itibaren seferlerini zaten azalmıştı.
Hattı kapatmak bir çözüm olmamalı bence.
Ki bunu 2021 yılında E-5 aksında bulunan İETT hatlarını kalıcı olarak kapatmakla hata etmişlerdi.
18’li hatlara dokunulur mu? Bilemedim. Çoğu TEM’i kullanıyor. Keza 18Ü gibi.
18A, 18K, 18D bu durumdan olumsuz etkilenir mi?
Metro’nun açılmasıyla birlikte bazı otobüs hatları Samandıra Merkez’den Sultanbeyli Metro’ya kaydırılma ihtimalleri de söz konusu.
Sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz neler?
İETT bazı otobüs hatlarını tamamen kaldırmayı düşünmekle birlikte, bazı seferleri gece seferlerine dönüştürmeyi bazı seferleri ise kısaltmayı planlıyor.
11ÜS’le ilgili masada 2 fikir var.
11ÜS hattının kapatılması yönünde bir duyum almıştım. Umarım kapanmaz. Metro’nun dışında ALTERNATİF araç olmak zorunda.
Diğeri ise tamamen gece seferlerine dönüştürülmesi.
16 Mart 2024 tarihinden itibaren seferlerini zaten azalmıştı.
Hattı kapatmak bir çözüm olmamalı bence.
Ki bunu 2021 yılında E-5 aksında bulunan İETT hatlarını kalıcı olarak kapatmakla hata etmişlerdi.
18’li hatlara dokunulur mu? Bilemedim. Çoğu TEM’i kullanıyor. Keza 18Ü gibi.
18A, 18K, 18D bu durumdan olumsuz etkilenir mi?
Metro’nun açılmasıyla birlikte bazı otobüs hatları Samandıra Merkez’den Sultanbeyli Metro’ya kaydırılma ihtimalleri de söz konusu.
Sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz neler?
Son düzenleme: