Nereye Yazalım bilemedik!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rime

Diyarbakır İl Temsilcisi
Albay
İl Temsilcisi
1/3
Konu sahibi
Nereye Yazalım bilemedik!! 2 tanışma konu mesajına yazdığım mesajlar silindi

Burası sosyal tanışma sitesi değil.
Kullanıcıların profil mesajlarından yazması daha iyi olur. Biz böyle yapıyoruz.

1000018792.jpg

Konu sahibi
Sosyal tanışma konusu silinmiyor ise bu konuyuda silemezsiniz eğer silerseniz

Taraf tutmuş olursunuz

AR-GE kategorisine açmanız gerekiyor. Wow Turkey altında bulabilirsiniz.

https://wowturkey.com/forum/forumlar/ar-ge.416/

Ayrıca yaşadığınız her olumsuz durumda moderatörlere bana özel mesaj gönderebilirsiniz. Bunun yerine forumda bulunan herkesi etiketleyip bana arka çıkın demenize gerek yok. Savaşta değiliz, karşınızda değiliz. Sizlerin isteklerine göre şekillenen bir yapı mevcut.

Konu sahibi
AR-GE kategorisine açmanız gerekiyor. Wow Turkey altında bulabilirsiniz.

https://wowturkey.com/forum/forumlar/ar-ge.416/

Ayrıca yaşadığınız her olumsuz durumda moderatörlere bana özel mesaj gönderebilirsiniz. Bunun yerine forumda bulunan herkesi etiketleyip bana arka çıkın demenize gerek yok. Savaşta değiliz, karşınızda değiliz. Sizlerin isteklerine göre şekillenen bir yapı mevcut.
Konuyu taşısanız iyi olurdu hocam

Merhaba @Rime ,

Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Forum yönetimi olarak amacımız, ana kategori düzenini korurken yeni üyelerin aktif kalmasını sağlayacak bir ortam oluşturmak ve forumu yalnızca ulaşım odaklı değil, aynı zamanda kullanıcıların fikir alışverişinde bulunabileceği daha geniş bir platform haline getirmektir. Bu nedenle zaman zaman belirli alt kategoriler eklenmekte ve içerik düzenlemeleri yapılmaktadır.

Mesajlarınızın silinme nedeni, bir üyenin tanışma konusu altında konu amacından sapacak şekilde kişisel talepler içeren içerik paylaşmanızdır. Forum kuralları gereği bu tür mesajlar uygun görülmemektedir. Herhangi bir öneri veya talebiniz olması durumunda bunu doğrudan yönetim ekibine iletebilirsiniz.

Ayrıca forumumuz bir sosyal tanışma platformu değildir. Kullanıcıların iletişim kurması için profil mesajları gibi alternatif alanlar bulunmaktadır. Moderasyon işlemleri kurallar çerçevesinde uygulanmakta olup taraf tutma söz konusu değildir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt