Tepecik 3 No minibüs Arel üniversitesi—Tüyap çalışıyordu.Bugün şöförlerden öğrendim kaldırılmış hat.
Bunların hepsi kapandı mı vay be, buradan çıkan yolcuların hepsi iettyi tercih ettiZincirlikuyu - Bahçeköy
Sarıyer - Bahçeköy
Gaziosmanpaşa - Eyüpsultan - Göktürk
Şişli - Göktürk
Şişli - İmar Blokları
Şişhane - İmar Blokları
Aksaray - İmar Blokları
Şişli - Yunus Emre Mahallesi
Şişhane - Yunus Emre Mahallesi
Aksaray - Yunus Emre Mahallesi
Şişli - Vialand
Şişhane - Vialand
Aksaray - Vialand
Güzeltepe - İstoç
Çağlayan - Topkapı
Havantepe Sarıyer Reşitpaşa Baltalimanı Olacak OBaltalimanı reşitpaşa sarıyer
Zincirlikuyu Bahçeköy Değil'di Bahçeköy Beşiktaş'tıZincirlikuyu - Bahçeköy
Sarıyer - Bahçeköy
Gaziosmanpaşa - Eyüpsultan - Göktürk
Şişli - Göktürk
Şişli - İmar Blokları
Şişhane - İmar Blokları
Aksaray - İmar Blokları
Şişli - Yunus Emre Mahallesi
Şişhane - Yunus Emre Mahallesi
Aksaray - Yunus Emre Mahallesi
Şişli - Vialand
Şişhane - Vialand
Aksaray - Vialand
Güzeltepe - İstoç
Çağlayan - Topkapı
İett zorla tercih ettirdi bence gayet iyi çalışyorlardı diye hatırlıyorum yeşilpınar hatlarıBunların hepsi kapandı mı vay be, buradan çıkan yolcuların hepsi iettyi tercih etti
Yanlış yapılmış, yanlış kararlar, iettnin 1 kişi bile yükü alınması gereken bir durumda iyice yük bindirmek yanlış kararİett zorla tercih ettirdi bence gayet iyi çalışyorlardı diye hatırlıyorum yeşilpınar hatları
Bu güzergahlarda otobüs ulaşımı yok denecek kadar az, yolcusuda iyi olmasına rağmen kaldırılma kararları yanlış olduğunu düşünüyorumTopkapı - Yayla
Edirnekapı - Yayla
İstoç - Güzeltepe
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.