KKTC Ulaşım haber/sohbet başlığı

1/3
Konu sahibi
Kategori bulamadığımdan ötürü buraya açtım.
Açılışı yapıyorum:
Gazimağusa Belediyesi esnek ulaşım hizmeti (?? Mikrotransit’e benzemiyor. Ne anlatmaya çalışmışlar acaba.) için ihaleye çıkmış. 4. Dönem deniyor galiba, önceki dönem Kasım ortalarında bitmiş. Ve evet, Kasım ortasından beri sanırım bölgede resmi bir toplu taşıma şekli yok. Daha fazla uzatmadan ihaleyi paylaşıyorum.

Konu sahibi
"KKTC Toplu Ulaşım Master Planı” oybirliğiyle kabul edilmiş. Detaylarına dair haberler:

Kıbrıs Haber Sitesi: KKTC Toplu Taşıma Master Planı 3 Ay İçinde Hayata Geçiyor: Köylerden Şehirlere Kesintisiz Ulaşım

Kıbrıs Gerçek: üsttekinde olmayan başka detaylar da içeriyor. https://www.kibrisgercek.com/kktc-t...i-tanitildi-arikli-proje-hayata-gecmeye-hazir

Güncel, uygulamaya geçtiğini söyleyen haberler:

Kıbrıs Postası:

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı:

@Rick Grimes belki okumak istersiniz.

"KKTC Toplu Ulaşım Master Planı” oybirliğiyle kabul edilmiş. Detaylarına dair haberler:

Kıbrıs Haber Sitesi: KKTC Toplu Taşıma Master Planı 3 Ay İçinde Hayata Geçiyor: Köylerden Şehirlere Kesintisiz Ulaşım

Kıbrıs Gerçek: üsttekinde olmayan başka detaylar da içeriyor. https://www.kibrisgercek.com/kktc-t...i-tanitildi-arikli-proje-hayata-gecmeye-hazir

Güncel, uygulamaya geçtiğini söyleyen haberler:

Kıbrıs Postası:

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı:

@Rick Grimes belki okumak istersiniz.
@BatuGaming122 ‘nin projeyi de verelim belki kabul ederler :)

Askerliğimi burada yapmıştım, en çok dikkatimi çeken şey otobüslerin çok eski olmasıydı. Ama arıza vb duruma da denk gelmedim hepsi gayet iyi çalışıyordu

Düzce belediyesi ile beraber sistem, kentkart getirilecek. KKTC haber sohbet başlığına atmıştım bir kaç haber.
bu çok iyi haber.

Kaç adet otobüs alınacak?
Kapıları Solda olmalı.

şöför kabini sağda.

Kıbrısın trafiği sağdan aksa tüm trafik sorunu çözülür aslında.

Konu sahibi
bu çok iyi haber.

Kaç adet otobüs alınacak?
Kapıları Solda olmalı.

şöför kabini sağda.

Kıbrısın trafiği sağdan aksa tüm trafik sorunu çözülür aslında.
Kaç adet otobüs alınacağını bilmiyorum ama bütün ilçelere bir toplu taşıma ödeneği ayarlanacak. Otobüs halihazırda var şehirde. Sanırım fabrikasyon soldan kapılı alınacak ama, şu ana kadar sanırım Otokar’lar hariç bütün araçlar sağdan alınıp soldan olmaya modifiyelendi

Kaç adet otobüs alınacağını bilmiyorum ama bütün ilçelere bir toplu taşıma ödeneği ayarlanacak.
Toplu taşımayı İETT Gibi EGO ESHOT gibi Bakanlık mı yapacak yoksa ilçe belediyelerimi yapacak.

mesela Gazimağusa belediyesinin 20 otobüsü
Lefkoşa'Nın 30 otobüsü gibimi yoksa hepsi tek çatı altında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı altındamı birleşecek.

Konu sahibi
Toplu taşımayı İETT Gibi EGO ESHOT gibi Bakanlık mı yapacak yoksa ilçe belediyelerimi yapacak.

mesela Gazimağusa belediyesinin 20 otobüsü
Lefkoşa'Nın 30 otobüsü gibimi yoksa hepsi tek çatı altında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı altındamı birleşecek.
Şu an ki 4. Etap’ta özel iştirak Gazimağusa Belediyesi adı altında ücretsiz hizmet verecek.

Otobüsler belki elektrikli yahut hibrit de olabilir. Buna dair bir altyapı tek tük var Kıbrıs’ta, Türkiye üzerinden AB fonundan yararlanılabilir

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt