558 bence sürülür. Bornova’dan yolcu alıp otobandan gidip TOKİ’de indiriyorsun557 558 559 ve 598
güzergahları spagettiden farksız olduğu için sürmek istemem açıkcası 559a bindiğim zaman başım dönmüştü558 bence sürülür. Bornova’dan yolcu alıp otobandan gidip TOKİ’de indiriyorsun
46 gibiEskiden belde çalışıp şu an alçak tabanlı çalışan bütün hatlar.
yani hangileri oluyor hocam menemenden bildiğim 748,749 varEskiden belde çalışıp şu an alçak tabanlı çalışan bütün hatlar.
748, 658 ve 698 açılmadan önce eski güzergahındayken hep belde çalışıyordu o zamanlar Asarlık tokiye sadece 748 giriyordu.yani hangileri oluyor hocam menemenden bildiğim 748,749 var
559a bindigimde Arkadaşımla birlikte 7 kez Tokide Turladıgımı hatırlarımgüzergahları spagettiden farksız olduğu için sürmek istemem açıkcası 559a bindiğim zaman başım dönmüştü
Onu da ben açmışım av arattım ben çıkmadı oysaki neyse çok etkileşim almamış burdan devambuna benzer bir başlık daha evvelden açılmış ?Ekli dosyayı görüntüle 128380
sadece bilginiz olsun diye söyleyeyim dedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.