Full İETT kalacaksa körüklü sayısı otomatik artacaktır böylece 500T körüklü hayali gerçek olur ve insanlar daha rahat ederdi benceBelli hatlarda kaos yaşanırdı. Özellikle 500T'de.
KatılıyorumResmi kurumda disiplin düzen olur. İETT tek olması daha verimli olacaktır. Şoförler değişimli çalışacağı için daha rahat ulaşım olur. Grev gibi olaylar minimuma düşerdi ve şoförüne maaş verdiğin sürece ulaşım hiç durmazdı. Kafaya göre sefer iptali de olmazdı. 1 ay bile deneseler çok rahat olur
İlk kuruluşunda ÖHO hattı bile değildi. Korsan olarak çalışan bir kaç otobüs bu hattı kurdu.500T hattı öhölar ile kuruldu
Aynen , hatta araçlar Fiat 50 NC tarzında midibüslerdi yanılmıyorsam.İlk kuruluşunda ÖHO hattı bile değildi. Korsan olarak çalışan bir kaç otobüs bu hattı kurdu.
Yenibosna kalkışlı zamanları güzeldi. Silivri tarzı yüksek tabanlı araçları ilk defa o peronlarda görmüştüm ve çok şaşırmıştım303 hattı da ÖHO'ya bağlı değildi 90'lara kadar. Araçlar O303 (1-2 adet O302 vardı) ile Silivri Birlik olarak çalışıyordu. O zamanlar araçlar Topkapı Otogarı'ndan kalkardı. O otogar kapandı, 303'ler Yenibosna'ya kaydı. Hey gidi günler. (Tabi ben göremedim o zamanları.)
Ada ‘ da fayton çalıştıranlara para verip durumu çözmüşlerdi , aynısı öho esnafına da yapılabilir ama çok büyük bir bütçe gerekir.Arkadaşlar ÖHO olmasaydı olmazdı diyenler ÖHO araçlarını geçir İETT bünyesine şöförlerini de İETT şöförü standardına getir. ÖHO kavramı kalkmış olur. Ulaşım sorunu da olmamış olur böyle bir durumda 500T de solo otobüs sayısı yok denecek kadar az olur çoğu hatta şu anki C-5 ÖHO ları olur
Peki kardeşim iyi güzel hoş diyorsun da neden yolcu yoğunluğunun yoğun olduğu hatlar ÖHO elinde? ÖHO dağılımının sen adil olduğuna inanıyor musun? Bölgeselciliğin olduğu bariz ortada değil mi güzel kardeşim? Sultanbeyli, Sancaktepe hatta burnunun dibinde metro olan Kavakpınar ile Tuzla ilçesi arasındaki dağlar kadar fark var bariz ortada? Sana soruyorum neden 500T ve 130Ş hatlarında körüklü otobüs çalışmıyor? Kimin yüzünden çalışmıyor bunu biliyor musun ÖHO yüzünden çünkü İETT peşkeş çekiyor.Kimse kusura bakmasın ama öho İstanbul ulaşımında en büyük katkıyı gösterenlerdir her ne kadar içlerinde çürük te olsa bunu değiştirmiyor hatta tam tersi disiplinsizlik iett şoförlerinde daha fazla buna iptal edilen seferlerden de öğreniyoruz ayrıca öho şoförleri İETT şoförlerinden hem daha fazla çalışıyor hem daha az maaş alıyor ondan sonra tabi ki grev yaparlar paralarını da geç veriyorsun adamların ne yapsınlar bu durumda çalışma isteği kalmıyor ve böyle sorunlar ortaya çıkıyor
Bunu bende merak ettim. Mesela neden sadece sabah işe gidiş ve akşam işten dönüş saatlerinde çalışan hatlarda (89F-89BS) hiç ÖHO gelmiyor.neden yolcu yoğunluğunun yoğun olduğu hatlar ÖHO elinde?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.