İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birşey söylim mi bu güleryüz cobralara bende bir türlü oldum olası ısınamadım be arkadaşlar ne biliym ya.

Zaten mesela ben kalite vs. sıralamasında mesela

1 - MAN
2 - Mercedes-Benz
3 - Isuzu
4 - Otokar

diye gidiyorum bu arada sıralamda otokar 3. de olabilir emin değilim ama zaten otokar markasını ve kent otobüslerini çok seviyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Temsa Avenue Plus modeli niye tercih edilmiyor? Ben 2024 yılında hiçbir aracın 0 Temsa Avenue Plus aldığını duymadım. Genelde hep Otokar Mercedes Isuzu BMC alımı oldu. Az çok Güleryüz alan da var. Akia da almıyorlar sanırım. Ama Temsa Avenue Plus tercih edilmemesi ilginç.
 
Şu son kalan TCV Karat L (CNG)'ler neden değiştirilmiyor sebebi nedir? Bazıları arac.iette de gözükmüyor…

Şu an B-1742,B-1744,B-1745,B-1746, B-1819, B-1870, B-1871, B-1884,B-1885,B-1886,B-1898 servis dışı. servis dışı kalan araçların yerine İett’nin araç ve sefer ilavesi yapmalı diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin teşekkür ederim.

A bölgesinde ki araçları bilmiyorum
 
A-834 2016 Atak yerine 2018 almıştı ya en son bence biraz daha dişini sıkıp yeni kasa Atak alabilirmiş diye düşünüyorum yani yeni kasa Atak ne zaman yenilenmişti unuttum onu ama. Sıfır olmazdı da ama en azından yeni kasasını almış olurdu diye düşünüyorum. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz eski kasa Atak’ın ön tarafı tost gibiyken yeni kasa Atak’ın yüzü çin rüzgarı estiriyor ve değişik bir havası var sanki.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt