A-073'ün yeni aracı Hybrid değil dizeldir
Nerden çıkma olduğunu bilmiyorum ama 2018 model bir kent e göre çok güzel duruyor hayırlı olsun.A-1511 yeni aracıyla çalışmaktadır
Bu araç nereden çıkma?
2018MODEL OTOKAR KENT LF nereden çıkma?
Temassız kart etiketi var
ÖHO yazısı kaldı
Arkadaki egzoz borusu değişik
İhracat olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 70823
Ekli dosyayı görüntüle 70824
Harbiden çok güzel duruyor. Bölgemde 89A'da çalıştığı için sevindim şahsen. 89A'ya geçer geçmez binmek isterimNerden çıkma olduğunu bilmiyorum ama 2018 model bir kent e göre çok güzel duruyor hayırlı olsun.
Hahhahahaha nasıl denk getirdiniz valla helal olsunSanıyorum A-329 2025 BMC Procity TR almış, HT11'de gördüm
(Aynı anda yazmışız)
Anadolu yakasını etiket açısından imreniyorum ya. Avrupa yakasında tek tük etiket, aksesuarlı araç var. Karşıda yaşamak isterdim. Bir gün karşıya geçtiğimde hatta A-1xxx ile başlayan bölge değiştirmiş Isuzu görmüştüm 15BK hattındaydı yanlış hatırlamıyorsam çok güzel araçtı. Buralarda hasretiz şöyle araçlara.C.1066 'nın yeni aracı olan 2025 model "OTOKAR KENT LF." marka model otobüs bizlerle.★★★
Ekli dosyayı görüntüle 70829Ekli dosyayı görüntüle 70830
A-1607hatta A-1xxx ile başlayan bölge değiştirmiş Isuzu görmüştüm 15BK hattındaydı
Doğru bu kodmuş hocam. Google'dan araca tekrar baktım çok güzel araç maşallah. Kazasız belasız sahibine inşallahA-1607
Bu araç İzmir İZTAŞIT çıkması 2019 model Ford motorlulardan, tabii şu an sandık Cummins motor var. Arkaya dikkat. Aynalardan anladığım kadarıyla A-318 çıkması.A-1511 yeni aracıyla çalışmaktadır
Bu araç nereden çıkma?
ÖHO yazısı kaldı
İhracat olabilir
A-318 çıkması olamaz çünkü A-318 İzmir çıkması aracı ile çalışıyorBu araç İzmir İZTAŞIT çıkması 2019 model Ford motorlulardan, tabii şu an sandık Cummins motor var. Arkaya dikkat. Aynalardan anladığım kadarıyla A-318 çıkması.
Düzeltme: C-1755 olma ihtimali de var iki araç birebir yenilenmişti dışarıdan. Plakalar düştüğünde sorgularsanız ortaya çıkar.
Spor egzozA-1511 yeni aracıyla çalışmaktadır
Bu araç nereden çıkma?
ÖHO yazısı kaldı
İhracat olabilir
A-318i gün içinde faal gördüyseniz bu araç C-1755 çıkmasıdır. Arkası böyle olan solo kentler İzmir'e özel olarak 4 adet üretildi bu fotoğraftaki A-1511 de kesin İzmir çıkması bu yüzden.A-318 çıkması olamaz çünkü A-318 İzmir çıkması aracı ile çalışıyor
Kim değiştirmiş bu aracı o zaman?2014 model cobrayı gördüm Atalay bayisinde. 2014 cobra olan aracını 2025 otokar ile değiştiren kaç kapı kodlu araç
Ama onlar 2019 modeldi bu 2018 modelA-318i gün içinde faal gördüyseniz bu araç C-1755 çıkmasıdır. Arkası böyle olan solo kentler İzmir'e özel olarak 4 adet üretildi bu fotoğraftaki A-1511 de kesin İzmir çıkması bu yüzden.
Arka üst Sinyal lambasından anladığıma göre İzmir çıkmasıdır büyük ihtimal çünkü C1755 de İzmir çıkmasaydı onunda arkası böyleydiA-1511 yeni aracıyla çalışmaktadır
Bu araç nereden çıkma?
ÖHO yazısı kaldı
İhracat olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.